Besueshmëria për performancën maksimale

Klientët tanë në prodhimin artizan, shitjen me pakicë dhe industrinë e dinë se besueshmëria, disponueshmëria, cilësia dhe performanca e zgjidhjeve të tyre të përpunimit dhe paketimit janë faktorë kryesorë të suksesit. MULTIVAC ju ofron një gamë të gjerë makinash lider në treg dhe ju mbështet individualisht me shërbime konsultuese të përshtatura me porosi për të siguruar rendimentin maksimal.


Jemi gati të përballojmë sfidat tuaja!

Për më shumë se 60 vjet, ne kemi ofruar klientëve tanë zgjidhje dhe partneritete që kontribuojnë shumë në suksesin e tyre afat-gjatë. Produkti juaj specifik, kërkesat tuaja individuale dhe aplikimet e kërkuara janë gjithmonë në ballë të çdo gjëje që bëjmë. Portofoli ynë i produkteve përfshin një gamë të plotë të llojeve të paketimit, materialeve të paketimit, si dhe makineri përpunimi dhe paketimi për ushqime, produkte mjekësore dhe farmaceutike, mallra industriale dhe artikuj konsumi. Qoftë si zgjidhje e vetme, qoftë si zgjidhje në linjë, ju premtojmë se do të jeni të besueshëm që do t'ju paguajë!

Grupi ynë i kompanive gjithashtu mund t'ju ofrojë aplikime me performancë të lartë për prerja dhe porcionin e ushqimit, për përpunimin e brumit, si dhe zgjidhje inteligjente për ngarkimin, konvergjentin, inspektimin dhe etiketimin e produkteve. Me rrjetin tonë mbarëbotëror të ekspertëve dhe shërbimeve, ne mund t'ju mbështesim në të gjitha aplikacionet dhe kërkesat tuaja specifike.

Aplikimet

Produkt, përpunim dhe paketim - të gjitha në bashkëveprim të përsosur me MULTIVAC: përpunimi i brumit, prerja, porcioni, paketimi, etiketimi deri në inspektim.

Aplikativë paketimi

MULTIVAC mund t'ju ofrojë zgjidhje primare dhe dytësore paketimi për të gjithë sektorët. MAP & EMAP, paketat e lëkurës, paketat e tkurrjes, paketat e furrës dhe shumë më tepër.

Aplikimet e etiketimeve

Gama jonë e sistemeve të etiketimeve është projektuar për etiketimin e një gamë të gjerë materialesh dhe forma paketash.

Printimi i programeve

Ju mund të printoni në mënyrë të besueshme dhe fleksibël të dhënat, tekstet dhe barcode-t direkt në web-in e sipërm - me kosto-efektivitetin maksimal dhe një gjurmë minimale. Gjithmonë shumë e efektshme dhe e saktë.

Aplikimet e inspektimit

Nga zbulimi i trupave të huaj deri te kontrolli i peshës dhe kontrolli përfundimtar i paketës. Ne përmbushim të gjitha rregullat ligjore dhe vendosim standardin më të lartë të cilësisë.

Aplikime për përpunimin e brumit

Si partner i MULTIVAC, FRITSCH ofron zgjidhje fleksibël të përpunimit të brumit për një shumëllojshmëri të gjerë produktesh të furrës së bukës. Për çdo madhësi të kompanisë.

Aplikime të prera

Zgjeroni thirrjen tuaj në POS me dizajnin e pjesëve! Sistemi i përpiktë i ndarësve MULTIVAC do të zgjidhë me saktësi një gamë të gjerë të detyrave të pjesëimit.

Aplikimet e pjesës

Jo dhënë-larg dhe shumë të saktë - për rendiment maksimal! Zgjidhjet e pjesëve TVI ofrojnë cilësi të lartë në prerja, formimin dhe porcionin.

Portofol

MULTIVAC ofron makineri përpunimi dhe paketimi me cilësinë më të lartë teknike për shumë sektorë të ndryshëm - qoftë të vetme, qoftë të integruara plotësisht, zgjidhje të automatizuara linje.  

Paketim

Paketa

e duhur për çdo produkt tërheqës dhe të sigurt. Ne mund t'ju mbështesim në mënyrë holistike për të përmbushur kërkesat tuaja individuale.

Zgjidhje etiketimesh dhe shënjimi

Portofoli ynë gjithëpërfshirës i sistemeve të etiketimit dhe shënjimit mund të integrohet në mënyrë të qartë në procedurat ekzistuese të prodhimit dhe paketimit.

Zgjidhje inspektimi

Zgjidhjet e inspektimit shumë të efektshme: kontrollorët, detektorët e metaleve dhe sistemet e inspektimit pamor ose me rreze X rritin sigurinë e produktit tuaj.

Automatizimi

Zgjidhje automatizimi, si transporti i automatizuar, orientimi, ngarkimi dhe konvergjentja e produkteve, paketave dhe kutive, sigurojnë që të arrihet një rrjedhje optimale e produktit.

Zgjidhje për përpunimin e brumit

Për furra buke me standardet më të larta të cilësisë: Cilësia "made in Germany" nga FRITSCH.

Zgjidhje për slicer

Një pjesë është po aq e saktë sa tjetra – prerësit tanë japin rezultate të shkëlqyera çdo herë.

Zgjidhje për dhënien e pjesëve

Sistemet e racionit të mishit të TVI garantojnë cilësi të shkëlqyer dhe rendiment maksimal.

Zgjidhje dixhitale

Mbikqyrja dhe vlerësimi i të dhënave të makinerive ofrojnë potencial të madh për optimizimin e proceseve të prodhimit. MULTIVAC ju mbështet me produktet dhe shërbimet e saj të avancuara dixhitale.

Paketimi dhe të konsumueshmet

Materiale paketimi dhe të konsumueshme - filma, tabaka, qese filmash, materiale të bazuara në fibra letre, etiketa dhe materiale të konsumueshme për linjat e paketimeve MULTIVAC.

Shërbime

Shërbimet nga MULTIVAC ju ofrojnë mbështetje gjithëpërfshirëse: trajnim individual për operatorët, mirëmbajtje makinerish ose përshtatje ndaj sfidave të reja.

Shërbim konsultimi i plotë për paketimin

Inxhinierët tanë me përvojë të paketimeve, ekspertët e materialeve të paketimeve dhe teknologët ushqimorë zhvillojnë zgjidhje të personalizuara paketimi që janë të përshtatura në mënyrë të përsosur për nevojat tuaja. I besueshëm. Novatore. Dhe e qëndrueshme.

Këshilla përdorimi për prerjen në feta

Vendose aplikimin tënd në test me mbështetjen tonë. Teknologët tanë me përvojë të aplikimit do të demonstrojnë, në kushte reale prodhimi, se çfarë cilësie të pjesëzimit mund të arrihet me teknologjinë novatore të prerja dhe proceset që janë të buta në produkt.

Trajnimi

Njohuria që të shtyn përpara.

Duke blerë një zgjidhje MULTIVAC, ju keni zgjedhur pajisjet që garantojnë cilësinë, funksionalitetin dhe performancën. Por, si mund të përdoret plotësisht potenciali? Si mund të sigurohesh që gjithçka të shkojë mirë? Me besueshmëri maksimale? Dhe si mund ta arrish maksimumin e disponueshmërisë?

Rangu ynë i kurseve të trajnimit është projektuar për të trajnuar personelin tuaj dhe idealisht për t'i pajisur ata për të trajtuar pothuajse çdo gjë që vjen në rrugën e tyre.

CustomCare

Zgjidhje

të personaliuara pas shitjes. Për rendimentin maksimal dhe performancën.


Histori suksesi

A jeni kureshtarë të mësoni për sfidat që hasim dhe për zgjidhjet që sjellim me sukses në jetë? Lexoni se si jemi takuar dhe madje kemi tejkaluar pritjet e klientëve tanë.

KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

Kontakt


SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

Mëso më shumë

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

Mëso më shumë

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.

Mëso më shumë