Ju po shikoni përmbajtjen për

Albania / SQ

Ndrysho vendndodhjen

Vendndodhja aktuale

Ekonomike? Të sigurta? Dhe të qëndrueshme?

Konsumatorët meritojnë cilësi. Qoftë mish, peshk, djathë, proteina alternative, fruta, apo perime – aq më mirë paketimi, aq më efektivisht mund të mbrojë ushqimin tuaj të vlefshëm. Një zgjidhje efikase përpunimi ose paketimi rrit produktivitetin dhe fleksibilitetin tuaj - ndërsa ju ndihmon të siguroni një pozitë të shquar në treg.Dobitë e tua me MULTIVAC

Përpunoni dhe paketoni produktet tuaja në mënyrë të sigurt dhe të besueshme

Zgjidhja

më e mirë për produktet tuaja delikate ushqimore që nga fillimi. Ekipi ynë i ekspertëve të MULTIVAC do t'ju mbështesë nga A në Z. Nga konsulta fillestare deri në shërbimin tonë të shkëlqyer pas shitjes. Projekti juaj i paketimi është në duar me përvojë.

  • Si një ofrues plotësisht i integruar me ekspertizë të jashtëzakonshme automatizimi, ne fokusohemi në të gjithë procesin e prodhimit.
  • Zgjidhjet tona për përpunimin dhe paketimin e ushqimit janë novatore, efikase, dhe me kosto efektive.
  • Konceptet e qëndrueshme për përpunimin dhe paketimin e ushqimit sigurojnë pranimin afatgjatë të produkteve tuaja në treg.
  • Shumë vite përvojë në paketim, trajtimin, markimin, inspektimin e cilësisë, paketimin e kutive, si dhe prerja, porcionet dhe përpunimin e brumit.
  • Ne ofrojmë zgjidhje fleksibël për prodhime të vogla dhe të mëdha - gjithmonë me rendimentin tuaj më të mirë në vend të parë.

Çfarë do të doje të paketosh apo të përpunosh?Tema e fokusit

Zgjidhje të qëndrueshme paketimi

Me MULTIVAC ju mund të përmbushni kërkesat në rritje për riciklueshmëri dhe një reduktim në konsumin e materialeve të paketimit

Nën presionin në rritje nga konsumatorët, shumë qeveri, veçanërisht në BE, po futin rregulla të reja për të kufizuar përdorimin e plastikës së përdorshme dhe për të nxitur më shumë riciklim.


KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.