Paketimi i juaj i personaliuar? Jemi të lumtur të ndihmojmë.

Ne kemi një zgjidhje me cilësi të lartë për të përmbushur çdo kërkesë paketimi. Ne do të përputhim llojin e saktë të paketës me nevojat tuaja specifike për Produkte ushqimore , konsumi , industrial, dhe produktet e kujdesit shëndetësor.

Llojet e paketimi


Paketimi për t'u përshtatur me kërkesat tuaja specifike

MULTIVAC është një ofrues i plotë i një gamë të gjerë të zgjidhjeve të paketimit të cilësisë së lartë. Ne do të gjejmë zgjidhjen ideale për çdo sfidë paketimi - pa marrë parasysh materialin e paketimeve ose karakteristikat specifike të paketimeve. Të gjitha llojet e paketimit mund të përshtaten individualisht sipas kërkesave tuaja, që nga paketat pa atmosferë të modifikuar deri te paketat MAP dhe EMAP, paketimet Skin, paketat e tkurrjes (shrink) dhe paketat per perdorim ne furre ose microvale. Përveç kësaj, përfitoni nga përpunimi i thjeshtuar, nga besushmeria e rritur e konsumatorit dhe nga tërheqja në POS.

A keni një projekt apo kërkesë unike? Ne do të jemi të lumtur për të personalizuar një zgjidhje ideale për ju!


Paketim për të përmbushur çdo kërkesë

Paketim i papërshkueshëm nga furra
MultiCook™ - me filmin e tij rezistent ndaj temperaturës - siguron që paketimi i produkteve tuaja të jetë i papërshkueshëm nga furra. Përdoruesi i fundit e vlerëson përgatitjen më të lehtë dhe më të volitshme të ushqimit.
MultiCook™ - me filmin e tij rezistent ndaj temperaturës - siguron që paketimi i produkteve tuaja të jetë i papërshkueshëm nga furra. Përdoruesi i fundit e vlerëson përgatitjen më të lehtë dhe më të volitshme të ushqimit. Mehr erfahren

Tema të tjera interesante


KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.