Karriera në MULTIVAC

you&MULTIVAC

Punonjësit tanë janë kapitali jonë më i çmuar dhe investimi më i rëndësishëm për të ardhmen. Ne ju kërkojmë juve, për të shkruar më tej së bashku suksesin tonë dhe për të përshkuar në një mjedis interesant rrugë të reja (paketimi) më ndërgjegjësimin për shoqërinë dhe një të ardhme më të mirë.

Career


MULTIVAC qëndron për një ofrues lider botëror i zgjidhjeve të paketimit për produkte ushqimore të të gjitha llojeve, për produktet Life Science dhe Healthcare si dhe për mallrat industriale. MULTIVAC, është një sipërmarrje familjare që vepron në mënyrë globale në mbi 80 filiale dhe me më shumë se 7.000 punonjës në të gjithë botën. Misioni ynë për cilësinë dhe inovacionin na nxit neve dhe ne duam të zbatojmë përgjegjësinë tonë ekologjike dhe sociale.

 

Ne te MULTIVAC bazohemi te kompetenca, fryma, krijueshmëria dhe guximi i punonjësve tanë, pasi falë tyre sipërmarrja jonë ka arritur suksesin.

Karriera juaj fillon këtu

Karriera | Pozicione të lira pune

Futja juaj te ne

Këtu do të gjeni të gjitha vendet vakante aktuale në Grupin MULTIVAC në vende të ndryshme globale.

Karriera| Njohuri mbi kompaninë

Perspektiva juaj

MULTIVAC është një kompani familjare që i vendos njerëzit të parët. Mësoni më shumë për fushat tona profesionale dhe mundësitë e hyrjes këtu.

Karriera | Përfitimet e punonjësve

Përfitimet tuaja

Jemi të bindur se investimi te punonjësit tanë ia vlen. Ju mund të gjeni se çfarë do të thotë kjo në terma konkretë këtu.
MULTIVAC si punëdhënës

a jeni gati?

Dann ist jetzt der richtige Zeitpunkt, Teil der MULTIVAC-Familie zu werden. Ihre Zukunft bei MULTIVAC beginnt hier:Atëherë tani është momenti i duhur që të bëheni pjesë e familjes MULTIVAC. E ardhmja juaj te MULTIVAC fillon këtu: