Ju po shikoni përmbajtjen për

Albania / SQ

Ndrysho vendndodhjen

Vendndodhja aktuale

Sa e sigurt që duket!

Çdo produkt ka nevojë për paketim për të siguruar mbrojtje optimale. Fusha e produkteve industriale dhe të konsumit është e gjerë: pjesë të vogla të tilla si cartridges printer, vida, ose aksesore elektronike, produkte kimike të tilla si kozmetikë ose produkte të mëdha, dhe artikuj shtëpiake të gjitha duhet të jenë të paketuara në mënyrë të përsosur.MULTIVAC - zgjidhje të besueshme paketimi për produktet industriale dhe të konsumit

MULTIVAC ofron zgjidhje të integruara paketimi për produktet industriale dhe të konsumit, duke përfshirë shumë më tepër se thjesht një makinë që funksionon në mënyrë të përsosur. Mund të kërkojmë shumë vite përvojë të madhe. Ekspertët tanë në mbarë botën do t'ju ofrojnë këshilla dhe mbështetje gjithëpërfshirëse gjatë gjithë procesit, që nga projektimi i paketave deri te pajisjet e integruara plotësisht dhe ideale në fabrikën tuaj.

Kërkesat

për mbrojtje optimale janë shumë të ndryshme. Mbrojtja e transportit, mbrojtja kundër stresit mekanik dhe ndikimeve të jashtme, mbrojtja kundër rrezatimit UV, ngarkesa elektrostatike ose mbrojtja e vjedhjes, siguria e fallsifikuar dhe mbrojtja e autenticitetit të produkteve në fund të fundit ruajnë vlerën e produkteve dhe markës suaj. Gjithashtu, produktet tuaja duhet të paraqiten me efektshmëri në POS.

Produktit tuaj do t'i jepet paketa ideale për të siguruar sigurinë maksimale, diferencimin dhe nivelin më të lartë të apelimit në POS.


Dobitë e tua me MULTIVAC

Siguri dhe besueshmëri e jashtëzakonshme për produktet tuaja industriale dhe të konsumit

Do të jemi të kënaqur t'ju këshillojmë për paketimin e produkteve tuaja në mënyrë tërheqëse dhe mbrojtjen e tyre nga ndikimet e jashtme, vjedhjet dhe fallsifikimi.

Zgjidhjet MULTIVAC japin shumë përfitime:

  • Teknologji e besueshme vulosjeje për mbrojtjen nga ndikimet mjedisore, të tilla si lagështia ose pluhuri

  • Paketimi nën vakum ose atmosferë të modifikuar bën të mundur paketimin në një atmosferë ideale

  • Sistemet e paketimit MULTIVAC janë projektuar individualisht sipas vetive dhe formës së përmbajtjes së paketës në mënyrë që këto të mbrohen në mënyrë të përsosur kundër stresit mekanik, rrezatimit UV, ose shkarkimit elektrostatik

  • Paketa
  • të mbyllura jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe të qëndrueshme që nuk mund të hapen në POS ose, nëse janë të pajisura me etiketa RFID, sigurojnë mbrojtje të besueshme kundër vjedhjes

  • Sigurimi i fallsifikuar dhe mbrojtja e autenticitetit të produkteve nëpërmjet futjes së etiketave RFID në paketë ose përdorimit të hologrameve

  • Zgjidhje të veçanta POS për produktet tuaja


Kategoritë

Mallra mekanike

Elektronikë

Kasalidhje

Dekorim

Produkte pastrimi

Produkte me vlerë të lartë

Produkte kimike

Kozmetikë dhe kujdes për trupin


PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku!

Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.Histori suksesi

Complex pack design for disposable razors

Defi nition of the tasks for MULTIVAC: Absolute adherence to delivery date, the integration of existing line components and above all the guarantee, that the new pack for the Xtreme 3 disposable razor would not be any different from the products, which were already well known in the market.

Shumëllojshmëria e makinerive MULTIVAC për produktet industriale dhe të konsumit

Produkte industriale dhe të konsumit


Shërbimet tona në produkte industriale dhe konsumatore

Zgjidhjet e paketimeve MULTIVAC përmbushin të gjitha kërkesat tuaja ligjore në mënyrë të besueshme, efikase dhe kosto-efektive. Ekipi ynë i ekspertëve ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh mbështetëse dhe asistencë teknike. Së bashku ne do të zhvillojmë një koncept të përshtatur paketimi për produktet tuaja industriale dhe të konsumit.


Faza e konceptit

MULTIVAC ka qenë një partner vazhdimisht i besueshëm për klientët e saj për më shumë se 60 vjet. Mund të jesh i sigurt se kërkesat e tua individuale janë gjithmonë në vend të parë.

Inxhinierët tanë dhe ekspertët e procesit do t'ju mbështesin me përkushtim dhe përvojë në zhvillimin e një koncepti të personaluar dhe idealisht të përshtatshëm për produktin tuaj.


Në bashkëpunim të ngushtë me ju, ne do të zhvillojmë një dizajn paketimi për të përmbushur kërkesat komplekse të produktit, dhe të cilat do t'i përshtaten produktit tuaj në mënyrë të përsosur. Me vizualizimin 3D dhe prodhimin e mostrave, dhe duke marrë parasysh të gjitha kërkesat e prodhimit, ne do të zhvillojmë paketimin më të mirë për produktet tuaja konsumatore dhe industriale.

 

Bazuar

në dokumentin e specifikimit dhe në bashkëpunim të ngushtë me ju, ne do të prodhojmë një koncept të përshtatur linje, së bashku me të gjitha vizatimet e kërkuara të linjës dhe formatit. Në shumë raste, disa alternativa të mundshme koncepti do të zhvillohen dhe do të diskutohen me ju në një prezantim.

 


Zbatimi

MULTIVAC do t'ju mbështesë gjatë gjithë zbatimit teknik dhe finesës së procesit tuaj të paketimit. Ne mund t'ju ndihmojmë në mbarë botën me ekspertizë dhe saktësi, duke siguruar zbatimin e butë të makinerisë suaj individuale dhe zgjidhjeve të linjës.


Nga ideja fillestare në provën e parë - një ekspert dhe ekip projekti me shumë përvojë do të jetë në anën tuaj gjatë zbatimit të zgjidhjes suaj të paketimit. Një ekip që do t'ju shoqërojë nga vlerësimi i parë deri në përfundimin përfundimtar të projektit tuaj të paketimit.

 

MULTIVAC ofron zgjidhje paketimi për nivele të ndryshme automatizimi, që nga sistemet manuale dhe makinat gjysmë automatike deri te linjat e paketimit plotësisht të integruara. Ne prodhojmë automatizimin, konvergjentin dhe sistemet e transportit, si dhe zgjidhjet e inspektimit të shënjimit dhe cilësisë, në mënyrë që ne të mund t'ju ofrojmë koncepte fund-për-fund për produktivitet maksimal. Ne do të përshtatemi në mënyrë fleksibël me kërkesat tuaja dhe, nëse kërkohet, do t'ju mbështesim në integrimin e komponentëve nga prodhuesit e tjerë në konceptin tuaj të linjës.

Ne ofrojmë kurse gjithëpërfshirës trajnimi, ose në Qendrat tona të Trajnimit mbarëbotëror ose me ju në vend, në mënyrë që ju të njiheni me operimin, servisimin dhe kujdesin e makinerive tuaja. Stërvitja është e dorës dhe kryhet pikërisht tek makineria. Gjithashtu, do të merrni të gjitha materialet e shkruara të stërvitjes. Kjo ju lejon të shfrytëzoni plotësisht potencialin e zgjidhjes suaj të re të paketimit MULTIVAC.


Shërbimet e Aftersales

Pasi zgjidhja juaj e paketimit është zbatuar me sukses, shërbimi MULTIVAC fillon të minimizojë kostot e operimit gjatë gjithë ciklit të jetës së prodhimit tuaj. Për MULTIVAC, disponueshmëria maksimale do të thotë ndihmë e shpejtë në distancë, disponueshmëri maksimale 24/7 pjesë këmbimi, si dhe mbështetje aktive në maksimizimin e produktivitetit tuaj të përditshëm – falë ndihmës sonë dixhitale dhe mjeteve analitike.

Për të siguruar mbështetjen sa më të shpejtë të mundshme, ne përdorim Live Remote Assistance për të reduktuar kohën tuaj të lirë në rast të ndalesave të paplanifikuara. Çdo problem që mund të shfaqet analizohet dhe zgjidhet nga ekspertët tanë online dhe në dialog me ju. Hap pas hapi dhe pa shpenzimet tuaja të udhëtimit dhe kohën e panevojshme të pritjes.

 

Pjesët rezervë MULTIVAC jo vetëm që sigurojnë funksionimin pa faj dhe kohën minimale të kohës së lirë, ato përmbushin gjithashtu standardet më të larta të sigurisë. Falë logjistikës së pjesëve tona të këmbimit në mbarë botën dhe depove të decentralizuara në vendet tona të Shërbimit, ne garantojmë furnizimin e shpejtë dhe gjithëpërfshirës të pjesëve të këmbimit të vërtetë në cilësi të jashtëzakonshme MULTIVAC.

 

Përfitoni

nga proceset transparente dhe përpunoni të dhënat në kohë reale me MultiVAC Smart Services. Të përdorura në mënyrë inteligjente, ato janë një faktor vendimtar suksesi dhe një kontribues i rëndësishëm në efikasitetin maksimal dhe kosto-efektivitetin e linjës suaj. Ekspertët tanë do të jenë të lumtur t'ju këshillojnë - pa detyrim - se si mund t'i përdorni multiVAC Smart Services në mënyrë të përfitueshme si në pajisjet e reja ashtu edhe në ato ekzistuese.Zgjidhje linje për produkte industriale dhe konsumatoreKONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ MULTIVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.