Sa siguri e madhe përpunimi!

Paketimi gjithmonë luan një rol të rëndësishëm, veçanërisht në produktet farmaceutike. Zgjidhjet e paketimit MULTIVAC janë projektuar për të përmbushur kërkesat e larta të sektorit në lidhje me besueshmërinë e procesit, gjurmueshmërinë dhe përshtatshmërinë e tualetit. Përveç kësaj, ato ofrojnë mbrojtje të jashtëzakonshme të produktit dhe japin një kontribut të rëndësishëm në sigurinë e produktit.Zgjidhje paketimi MULTIVAC për produktet farmaceutike

Ne jemi plotësisht të vetëdijshëm për sfidat shumë specifike të paketimit farmaceutik. Dhe kjo është arsyeja pse përparësia jonë është të sigurojmë konsulencë të thellë dhe të zhvillojmë një zgjidhje të bërë në mënyrë të përshtatur së bashku me ju. E gjithë kjo siguron që paketimi sekondar i produktit tuaj të përmbushë të gjitha kërkesat për mbrojtjen e sigurt, sterile dhe efektive të përmbajtjes suaj të ndjeshme.

Aplikimet tona të personalizuara përfshijnë zgjidhje për biopharmaceuticals, blow-fill-vulë produktet, auto-injectors, si dhe vials, ampoules, dhe shiringa të para-mbushur.

Ne u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje të qëndrueshme paketimi, të cilat prodhohen në makina moderne dhe kryhen nën sterilitetin dhe kërkesat më strikte të sigurisë. Falë dizajnit tonë të makinerive që përputhen me GMP-në, ne bëjmë të mundur që produktet e ndjeshme farmaceutike dhe mjekësore të paketohen në mënyrë fleksibël dhe efikase në një gamë të gjerë formash dhe madhësish të produktit - paketa të vetme ose të kombinuara. Ne mund t'ju ofrojmë zgjidhje jashtëzakonisht produktive, si për grupe të vogla, ashtu edhe për ato të mëdha, me një gamë të madhe materialesh - dhe gjithmonë të përshtatura sipas kërkesave tuaja specifike.


Dobitë e tua me MULTIVAC

MULTIVAC është një partner ideal për sektorin farmaceutik

Falë

linjave tona të paketimit me dizajn makine që përputhet me GMP, ne bëjmë të mundur që produktet e ndjeshme të paketohen në mënyrë fleksibël dhe efikase në një gamë të gjerë formash dhe madhësish të produktit dhe në paketa të vetme ose të kombinuara.

Zgjidhjet tona automatizimi, në veçanti, kontribuojnë në mënyrë të konsiderueshme në besueshmërinë maksimale të procesit dhe cilësinë e paketës.

 • Mbrojtja optimale e produktit nëpërmjet trajtimit të butë dhe minimizimit të ndikimeve mjedisore, të tilla si temperatura ose kontakti

 • Një shumëllojshmëri e materialeve paketimi (trashësia e filmit midis 70 dhe 1,200 μm, PP mono-material, filma të përbërë alumini, Tyvek® dhe filma të bazuar në letër) dhe format e paketës

 • Risitë në paketimin shumë-funksional me, për shembull, mjetet e hapjes, veçoritë e rikyçjes ose shufrat e trajtimit

 • Gjurmueshmëria e paepur dhe siguria e fallsifikuar nëpërmjet Serializimit dhe Track & Trace

 • Riprodhueshmëria: paketim që mund të shitet që nga produkti i parë e tutje

 • Përshtatja e dhomave të pastra

 • Besueshmëria dhe rendimenti i procesit

 • Opsionet e shumta përfshijnë paketimin nën një atmosferë të modifikuar (MAP) ose vakum, shpërndarjen e fletushkave të paketave, etj.


Kategoritë

Paketa kombinimi

Parenteralia

Pajisje aktive & biofarmaceutike

Foka e mbushjes së goditjes


PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku!

Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.
Gama e makinerive MULTIVAC për produktet farmaceutike

Produkte farmaceutike


Shërbimet tona në sektorin farmaceutik

Zgjidhjet e paketimeve MULTIVAC përmbushin të gjitha kërkesat tuaja ligjore në mënyrë të besueshme, efikase dhe kosto-efektive. Ekipi ynë i ekspertëve ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh mbështetëse dhe asistencë teknike. Së bashku, ne do të zhvillojmë një koncept të përshtatur paketimi për produktet tuaja farmaceutike.


Faza e konceptit

MULTIVAC ka qenë një partner vazhdimisht i besueshëm për klientët e saj për më shumë se 60 vjet. Mund të jesh i sigurt se kërkesat e tua specifike janë gjithmonë në vend të parë.

Inxhinierët tanë dhe ekspertët e procesit do t'ju mbështesin me përkushtim dhe përvojë në zhvillimin e një koncepti të personaluar dhe idealisht të përshtatshëm për produktet tuaja të vlefshme.


Në bashkëpunim të ngushtë me ju, një dizajn i personalizuar paketë lind nga kërkesat komplekse të produktit, dhe një e cila përputhet produktin tuaj farmaceutik në mënyrë të përsosur. Së bashku me vizualizimin 3D dhe prodhimin e mostrave, si dhe duke marrë parasysh të gjitha kërkesat e prodhimit, ne do të zhvillojmë paketimin më të mirë për produktin tuaj.

Bazuar

në dokumentin e specifikimit dhe në bashkëpunim të ngushtë me ju, ne do të prodhojmë një koncept të personalizuar linje për ju, si dhe të gjitha vizatimet e nevojshme të linjës dhe formatit. Në shumë raste, disa alternativa të mundshme koncepti do të zhvillohen dhe do të diskutohen me ju në një prezantim.


Zbatimi

MULTIVAC do t'ju shoqërojë gjatë gjithë zbatimit teknik dhe finesës së procesit tuaj të paketimit. Ne mund t'ju mbështesim në mbarë botën me ekspertizë dhe saktësi, duke siguruar zbatimin e butë të makinerisë suaj individuale dhe zgjidhjeve të linjës.


Nga ideja fillestare në provën e parë - një ekip kompetent dhe me përvojë projekti do të jetë në anën tuaj gjatë zbatimit të zgjidhjes suaj të paketimit, një ekip që do t'ju shoqërojë nga vlerësimi i parë deri në përfundimin përfundimtar të projektit të paketimit.

MULTIVAC ofron zgjidhje paketimi në nivele të ndryshme automatizimi, që nga sistemet manuale dhe makinat gjysmë automatike deri te linjat e paketimit plotësisht të integruara. Ne prodhojmë vetë automatizimin, konvergjentin, dhe sistemet e transportit, si dhe zgjidhjet e inspektimit të markimit dhe cilësisë, në mënyrë që ne të mund t'ju ofrojmë koncepte fund-për-fund për produktivitet maksimal. Ne përshtatemi në mënyrë fleksibël me kërkesat tuaja dhe, nëse kërkohet, mund t'ju mbështesim në integrimin e komponentëve nga prodhuesit e tjerë në konceptin tuaj të linjës individuale.

Ne ofrojmë kurse gjithëpërfshirës trajnimi, ose në Qendrat tona të Trajnimit mbarëbotëror ose me ju në vend, në mënyrë që ju të njiheni me operimin, servisimin dhe kujdesin e makinerive tuaja. Stërvitja është praktikisht e bazuar dhe kryhet pikërisht tek makineria, dhe në fund merr edhe materialin e stervitjes me shkrim. Kjo ju lejon të shfrytëzoni plotësisht potencialin e zgjidhjes suaj të re të paketimit MULTIVAC.

MULTIVAC ju mbështet në mënyrë të besueshme në fushat e vleftësimit të procesit, kalibrimi dhe dokumentacionit.

Vlerësimi i procesit me MULTIVAC

Me hyrjen në fuqi të MDR-së (Rregulloren e Pajisjes Mjekësore) aktuale, vlefshmëria e procesit është bërë një kërkesë statutore. Si furnizues i zgjidhjeve të integruara të paketimit, MULTIVAC ka shumë vite aftësi të vendosura mirë. Ekipi ynë i ekspertëve mund t'ju ofrojë mbështetje gjithëpërfshirëse në zbatimin e kërkesave tuaja që nga data.

Paketa jonë e kualifikimit dhe vleftësimit përputhet me udhëzimet e GMP, GAMP 5 dhe ISO, dhe ajo përfshin, ndër të tjera, shërbimet e mëposhtme:

 • Programi i vlefshmërisë

 • Vlerësimi i rrezikut

 • Specifikim funksional

 • Instalimi dhe Kualifikimi i Operacionit

 • Vleftësimi i kompjuterit

Ne

gjithashtu ju mbështesim në kryerjen e proceseve të kualifikimit dhe vleftësimit në vend dhe ju ndihmojmë në prodhimin e vleftësimeve speciale dhe vleftimeve retrospektive për zgjidhjet e paketimit, të cilat tashmë janë instaluar.

Kalibrimi i procesit nga MULTIVAC

Për të siguruar cilësinë dhe proceset e riprodhueshme të paketimit, ne kryejmë kalibrimin për parametrat përkatës të procesit në linjat tona të paketimit. Ne i regjistrojmë rezultatet në një protokoll kalibrimi dhe e vëmë dokumentacionin përkatës në dispozicion për ju për korrigjimin e devijimeve të matjes.

Në mënyrë që të përputhen me kërkesat e udhëzimit të FDA CFR 21 Pjesa 11, kontrolli ynë i makinës IPC mund të pajiset me aftësitë e mëposhtme funksionale për monitorimin dhe regjistrimin e procesit të paketimit:

 • administrim i personalizuar i përdoruesit

 • Administrimi i fjalëkalimeve

 • Gjurma e kontrollit

 • Log
 • i ndryshimit të recetës

 • Backup
 • i të dhënave


Shërbimet e Aftersales

Sapo një linjë paketimi është zbatuar me sukses, shërbimi MULTIVAC fillon të sigurojë që ju të përfitoni nga kostot operative të minimizuara gjatë gjithë ciklit të jetës së prodhimit tuaj. Për MULTIVAC, disponueshmëria maksimale do të thotë ndihmë e shpejtë në distancë, disponueshmëri maksimale 24/7 pjesë këmbimi, si dhe mbështetje aktive në maksimizimin e produktivitetit tuaj të përditshëm – falë ndihmës sonë dixhitale dhe mjeteve analitike.


Ne mund të sigurojmë mbështetjen më të shpejtë të mundshme, me ndihmë të drejtpërdrejtë dhe të largët për të reduktuar kohën tuaj të lirë në rast të ndalesave të paplanifikuara të prodhimit. Çdo problem që mund të shfaqet analizohet dhe zgjidhet nga ekspertët tanë online dhe në dialog me ju. Hap pas hapi dhe pa pësuar kostot e udhëtimit dhe kohën e panevojshme të pritjes.

Pjesët rezervë MULTIVAC jo vetëm që sigurojnë funksionimin pa faj dhe kohën minimale të kohës së lirë, ato përmbushin gjithashtu standardet më të larta të sigurisë. Falë logjistikës së pjesëve tona të këmbimit në mbarë botën dhe depove të decentralizuara në vendet tona të Shërbimit, ne mund të garantojmë furnizimin e shpejtë dhe gjithëpërfshirës të pjesëve rezervë të vërteta në cilësinë e jashtëzakonshme MULTIVAC.

Ju do të përfitoni nga proceset transparente dhe të dhënat e procesit në kohë reale me MultiVAC Smart Services. Të përdorura në mënyrë inteligjente, ato janë një faktor vendimtar suksesi dhe një kontribues i rëndësishëm në efikasitetin maksimal dhe kosto-efektivitetin e linjave tuaja. Ekspertët tanë do të jenë të lumtur t'ju këshillojnë - pa detyrim - se si mund t'i përdorni multiVAC Smart Services në mënyrë fitimprurëse në pajisjet e reja dhe ekzistuese.Zgjidhje linje MULTIVAC për produktet farmaceutikeKONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!


SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ MULTIVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.