Ju po shikoni përmbajtjen për

Albania / SQ

Ndrysho vendndodhjen

Vendndodhja aktuale

Gjithçka. Lehtë. Dhe nga një dorë?

A do të doje të punoje me një partner me një përvojë dhe njohuri të pasur? Për më shumë se 60 vjet, MULTIVAC ka ofruar teknologji novatore përpunimi dhe paketimi për industrinë ushqimore, farmaceutike, mjekësore, industriale dhe të produkteve të konsumit.

Çdo gjë që produkti juaj ka nevojë

Produkti juaj kalon nëpër shumë stacione derisa më në fund mund të shkëlqejë në paketimin e tij në POS. Portofoli MULTIVAC mbulon të gjitha kërkesat tuaja të projektimit të paketimit, prodhimit dhe efikasitetit të burimeve. Teknologji të ndryshme paketimi, zgjidhje automatizimi dhe sisteme markimi sigurojnë rezultate të shkëlqyera me ndikim të lartë - të mundësuara pjesërisht falë sistemit tonë të kontrollit të cilësisë. Zonat e përpunimit të porcioneve dhe brumit, në rrjedhën e sipërme të procesit të paketimit, rrumbullakojnë gamën tonë të produkteve.

Çfarë do të donit të paketonim apo të përpunonim?

Industri

Ushqim

Konsumatorët këmbëngulin në cilësinë. Sa më mirë të jetë paketimi, aq më mirë do të mbrohet ushqimi yt i vlefshëm.

Ushqimi yt meriton të paketohet mirë. Ekipi i ekspertëve të MULTIVAC do t'ju japë mbështetje të plotë në të gjitha projektet tuaja të paketimit - që nga diskutimet e para deri tek shërbimi Aftersales.
Industri

Pajisje mjekësore

Nga produktet me përdorim të vetëm deri te implantet - zgjidhjet e paketimeve për produktet mjekësore dhe pajisjet nuk bëjnë kurrë kompromis kur bëhet fjalë për sigurinë e pacientit.

Industri

Produkte farmaceutike

Ne jemi plotësisht të vetëdijshëm për sfidat shumë specifike të paketimit të produkteve farmaceutike. Për këtë arsye ne përqëndrohemi në këshillim të thellë dhe zhvillimin e paketimit të bërë në mënyrë të përshtatur.

Industri

Produkte industriale dhe të konsumit

Qoftë pjesë të vogla, produkte kimike apo mallra të lirshme, çdo produkt ka nevojë për paketimin e tij për të siguruar mbrojtje të përshtatshme - jo vetëm nga ndikimet e jashtme, por edhe kundër vjedhjeve dhe fallsifikimit.


Shërbimet MULTIVAC

Shërbime të plota këshilluese paketimi

Inxhinierët tanë me përvojë të paketimeve, ekspertët e materialeve të paketimeve dhe teknologët ushqimorë zhvillojnë zgjidhje të personalizuar paketimi që janë të përshtatura në mënyrë të përsosur për të përmbushur kërkesat tuaja specifike. I besueshëm. Novatore. Dhe e qëndrueshme.


KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.