Një botë. Një MULTIVAC.

Çfarë fshihet pas suksesit tonë dhe suksesit të klientëve tanë? Teknologji novatore, e përparuar, një portofol i plotë produktesh, dhe shumë vite ekspertizë dhe përvojë.Grupi MULTIVAC

Çfarë e dallon Grupin MULTIVAC?

Ekspertizë e bundled, teknologji novatore, e përparuar dhe marka të forta - të gjitha nga një burim i vetëm: MULTIVAC është një furnizues i zgjidhjeve të avancuara për përpunimin dhe paketimin e ushqimeve, produkteve mjekësore dhe farmaceutike, si dhe produkteve konsumatore dhe industriale të të gjitha llojeve. Si një lider i provuar i teknologjisë, MULTIVAC është gjithmonë duke vendosur prova të reja në botën e përpunimit dhe paketimit.


Grupi MULTIVAC

Jetojmë dhe thithim qëndrueshmëri

mos humbësh kurrë nga sytë atë që ka nevojë tregu dhe të marrësh përgjegjësi është e pandashme për çdo gjë që bëjmë. Ne jemi thellësisht të angazhuar për të vepruar në mënyrë të qëndrueshme - brenda kompanisë sonë dhe në marrëdhëniet tona me njëri- tjetrin. Zgjidhjet e qëndrueshme na mundësojnë të përmirësojmë jetën e konsumatorëve dhe të shoqërisë.Kjo mund të të interesojë edhe ty.


Karriera MULTIVAC

Edhe ju mund të bashkoheni me ne dhe të bëheni pjesë e Grupit MULTIVAC

Ne

ia kemi borxh suksesin e kompanisë sonë punonjësve tanë të shumtë në të gjithë botën. Ne jemi të gjithë në këtë udhëtim së bashku - duke shkelur shtigje të reja dhe duke shkruar historinë tonë të vazhdueshme të suksesit.


Furnizimi i besueshëm është kyç

Ne mbështetemi shumë në performancën, cilësinë dhe besueshmërinë e furnizuesve tanë.

Je një nga furnizuesit tanë të tanishëm, apo do të doje të bëheshe një prej tyre? Nëse po, përdor platformën tonë të informacionit.

Partnerët MULTIVAC

Bashkëpunimi produktiv krijon besim dhe besim

Ne punojmë me një rrjet të prodhuesve shumë të kualifikuar. Sipas nevojës, ne jemi të pozicionuar në mënyrë ideale për të integruar një gamë të gjerë modulesh në zgjidhjet tona të përpunimit dhe paketimit. Standardet jashtëzakonisht të larta të cilësisë që ne aplikojmë në produktet dhe proceset tona zbatohen edhe për kompanitë tona partnere.

Rreth MULTIVAC

Një udhëheqës në mbarë botën

Emri MULTIVAC është i lidhur me standardet më të larta të cilësisë, performancës dhe produktivitetit. Teknologjia, efektshmëria dhe besueshmëria janë rrënjosur thellë në atë që jemi.