Ju po shikoni përmbajtjen për

Albania / SQ

Ndrysho vendndodhjen

Vendndodhja aktuale

Multiply Your Value.

MULTIVAC është një biznes familjar që operon në nivel ndërkombëtar, nga rajoni i Allgäu në Gjermaninë jugore. Me zgjidhjet e plota e të integruara në fushat e paketimit dhe të përpunimit, ne u ofrojmë klientëve tanë në sferat e artikujve ushqimorë, të mallrave të konsumit dhe të artikujve industrialë, si dhe të produkteve mjekësore dhe farmaceutike, pikërisht atë çfarë atyre u nevojitet: vlerë e shtuar individuale – përgjatë të gjithë zinxhirit logjistik.

Me më shumë se 80 filiale, ne jemi të pranishëm në terren për klientët tanë në 165 vende, dhe mbështetim klientët tanë individualë të çdo lloj madhësie në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe personale, ashtu si dhe kompanitë shumëkombëshe.Çfarë do të donit të paketonim apo të përpunonim?

Ushqim

Zgjidhje inovative paketimi për mish të freskët, salçiçe dhe mish deli, proteina alternative, pula, djathë dhe snacks – të përpunuara në mënyrë të besueshme dhe të paketuara me MULTIVAC.

Produkte mjekësore

Zgjidhjet e paketimit MULTIVAC për produktet mjekësore sterile sigurojnë procese të besueshme, të riprodhueshme dhe të gjurmueshme.

Produkte farmaceutike

MultiVAC zgjidhje për paketimin fleksibël të shiringave, vialave, ampulave, auto injektorëve, stents aktive, pens dhe shumë produkte të tjera farmaceutike.

Produkte industriale dhe të konsumit

Paketimi MULTIVAC për produkte industriale dhe konsumatore prodhohet në makineri dhe linja paketimi të qëndrueshme, të personalizuara.

Temat kryesore aktuale


Zgjidhjet tona

Zgjidhjet MULTIVAC sigurojnë besueshmëri maksimale për të gjitha operacionet tuaja të përpunimit dhe paketimit.Karriera

Ti dhe MULTIVAC

Ne në MULTIVAC ndërtojmë mbi ekspertizën, pasionin, kreativitetin dhe guximin e mijëra punonjësve tanë anembanë botës. Prej kohësh e dimë se ia detyrojmë suksesin kompanisë sonë dedikimit të tyre. Ne i vlerësojmë ato përtej masës - si individë dhe si investimin tonë më të rëndësishëm në të ardhmen. Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e Grupit MULTIVAC!


KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

Histori suksesi

Nga klientët anembanë botës

A jeni kureshtarë të mësoni për sfidat që hasim dhe për zgjidhjet që sjellim me sukses në jetë? Lexoni se si jemi takuar dhe madje kemi tejkaluar pritjet e klientëve tanë.

Kompania

Grupi MULTIVAC

MULTIVAC është një prodhues kryesor i makinerive të projektuara dhe të ndërtuara për përpunimin, prerjen, etiketimin, inspektimin dhe paketimin e një game të plotë të produkteve të ndjeshme.

Shërbime

Jemi këtu për ty!

Shërbimet e MULTIVAC ju ofrojnë mbështetje të plotë: trajnim individual për përdoruesit, mirëmbajtje ose përshtatje ndaj sfidave të reja.