Ju po shikoni përmbajtjen për

Albania / SQ

Ndrysho vendndodhjen

Vendndodhja aktuale

Sa e sigurt që duket për pacientin!

Zgjidhjet e paketimit për produktet dhe pajisjet mjekësore janë vendimtare në sigurimin e trajtimit të sigurt të pacientëve - pa komprometuar sigurinë dhe materialet e përdorura. Nga produktet me përdorim të vetëm deri te implantet - ia vlen të hulumtohet dhe të vlerësohet parakualifikimi i zgjidhjes suaj të paketimit në një fazë të hershme. MULTIVAC ju ofron këshilla të shëndosha bazuar në shumë vite përvojë. Ekspertët tanë të paketimin do t'ju mbështesin nga zhvillimi deri në paketën e përfunduar.MULTIVAC - zgjidhje elastike paketimi për produktet mjekësore

Kërkesat

e vendosura në paketimin e produkteve mjekësore të tilla si catheters, produktet e disponueshme, furnizimet laboratorike, materiali suture, implantet, paketat e kombinuara, furnizimet kirurgjikale, dhe diagnostikimin janë jashtëzakonisht të lartë. Paketimi duhet të sigurohet që produkti juaj të dorëzohet në «pikën e përdorimit» në spital, qendër shëndetësore ose pacient - me sterilitet absolut. Gjithashtu, ajo duhet hapur lehtë dhe në mënyrë të besueshme pa u ndotur përmbajtja ose grimcat të bëhen të lirshme. Një kusht tjetër kyç është që produktet tuaja mjekësore të mbrohen në mënyrë të besueshme gjatë transportit dhe se përmbajtja ruan cilësinë e saj të pabesueshme edhe gjatë periudhave të gjata të ruajtjes.

Paketimi luan gjithashtu një rol vendimtar në procesin e lëshimit të produkteve mjekësore. Edhe nëse shpesh ka pak kohë për zhvillimin, rregullat dhe standardet e cilësisë duhet të respektohen. Paketimi i duhur mund të garantojë nivelin më të lartë të sigurisë për produktet tuaja mjekësore. Një pengesë sterile, cilësia e qepjes, proceset e riprodhueshme dhe të gjurmueshme dhe etiketimi korrekt dhe shënja, midis shumë masave të tjera, janë kërkesat që e bëjnë të domosdoshme të konsultoheni në një fazë të hershme dhe të zhvilloni zgjidhjen tuaj të personalizueshme të paketimit.

Makinat tona janë të dizajnuara për paketim të baktereve të ulëta dhe grimcave të ulëta, dhe ato gjithmonë përputhen me udhëzimet më të fundit (BE, EMA, FDA, DIN, ISO).


Dobitë e tua me MULTIVAC

Kjo është arsyeja pse MULTIVAC është partneri i duhur për sektorin tuaj

Asgjë nuk është më e vlefshme se shëndeti - dhe askund tjetër nuk janë kërkesat në paketim më të rreptë se në teknologjinë mjekësore dhe sektorët farmaceutikë.

MULTIVAC ju ofron sigurinë absolute që kërkoni për produktet tuaja:

 • Integrimi i plotë i linjës nga produkti i papërsosur në paketimin primar dhe sekondar - duke përfshirë identifikimin dhe inspektimin gjithëpërfshirës

 • Materialet më të përshtatshme varen nga produkti dhe metoda specifike e sterilizimit

 • Makinat tona drejtojnë filma të ngurtë dhe fleksibël, filma të përbërë alumini, si dhe materiale të bazuara në® letër dhe Tyvek

 • Paketimi primar si një sistem i besueshëm i pengesave sterile (SBS) kundër penetrimit të mikroorganizmave

 • Mbështetje për kryerjen me kosto efektive të vleftësimit, kalibrimin dhe dokumentimin për procesin tuaj të lëshimit

 • Kodimi dhe shënimi në përputhje me UDI për gjurmueshmërinë pa fije

 • Sisteme të besueshme inspektimi për një gamë të gjerë aplikimesh, të tilla si inspektimet e imazheve të printuara ose kompletimin e produkteve

 • Funksione të përshtatura të tilla si hapja e mjeteve ndihmëse, riparimi apo rregullimi i produkteve brenda paketës


Kategoritë

Paketa kombinimi

Diagnoza

Implante

Injeksion dhe infuzion

Frymëmarrja dhe intubacioni

Instrumente kirurgjikale

Furnizime laboratorike

Produkte të përdorshme


PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku!

Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.
Gamë makinerish MULTIVAC për produkte mjekësore

Produkte mjekësore


Shërbimet tona në sektorin e produkteve mjekësore

Zgjidhjet e paketimeve MULTIVAC përmbushin të gjitha kërkesat tuaja ligjore në mënyrë të besueshme, efikase dhe kosto-efektive. Ekipi ynë i ekspertëve ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh mbështetëse dhe asistencë teknike. Së bashku ne do të zhvillojmë një koncept të përshtatur paketimi për produktet tuaja mjekësore.


Faza e konceptit

MULTIVAC ka qenë një partner i besueshëm për klientët e saj për më shumë se 60 vjet. Mund të jesh i sigurt se kërkesat e tua individuale janë gjithmonë në vend të parë.

Inxhinierët tanë dhe ekspertët e procesit do t'ju mbështesin me përkushtim dhe përvojë në zhvillimin e një koncepti të personaluar dhe idealisht të përshtatshëm për produktet tuaja.


Në bashkëpunim të ngushtë me ju, një dizajn paketimi do të zhvillohet për të përmbushur kërkesat komplekse të produktit, dhe derisa një dizajn i personalizuar paketë është një përshtatje e përsosur për produktin tuaj mjekësor. Me vizualizimin 3D dhe prodhimin e mostrave, dhe duke marrë parasysh të gjitha kërkesat e prodhimit, ne do të zhvillojmë paketimin më të mirë për produktin tuaj.

Bazuar

në dokumentin e specifikimit dhe në bashkëpunim të ngushtë me ju, ne do të zhvillojmë një koncept të personalizuar linje për ju, së bashku me të gjitha vizatimet e kërkuara të linjës dhe formatit. Në shumë raste, disa alternativa të mundshme koncepti do të zhvillohen dhe do të diskutohen me ju në një prezantim.


Zbatimi

MULTIVAC do t'ju shoqërojë gjatë gjithë zbatimit teknik dhe finesës së procesit tuaj të paketimit. Ne mund t'ju mbështesim në mbarë botën me ekspertizë dhe saktësi, duke siguruar zbatimin e butë të makinerisë suaj individuale dhe zgjidhjeve të linjës.


Nga ideja fillestare në provën e parë - një ekspert dhe ekip projekti me shumë përvojë do të jetë në anën tuaj gjatë zbatimit të zgjidhjes suaj të paketimit. Një ekip që do t'ju shoqërojë nga vlerësimi i parë deri në përfundimin përfundimtar të projektit të paketimit.

MULTIVAC ofron zgjidhje paketimi për nivele të ndryshme automatizimi, që nga sistemet manuale dhe makinat gjysmë automatike deri te linjat e paketimit plotësisht të integruara. Ne prodhojmë vetë automatizimin tonë, sistemet konvergjente dhe të transportit, si dhe zgjidhjet e inspektimit të markimit dhe cilësisë, në mënyrë që ne të mund t'ju ofrojmë koncepte fund-për-fund për produktivitetin maksimal. Ne përshtatemi në mënyrë fleksibël me kërkesat tuaja dhe, nëse kërkohet, mund t'ju mbështesim në integrimin e komponentëve nga prodhuesit e tjerë në konceptin tuaj të linjës.

Ne ofrojmë kurse gjithëpërfshirës trajnimi, ose në Qendrat tona të Trajnimit mbarëbotëror ose me ju në vend, në mënyrë që ju të njiheni me operimin, servisimin dhe kujdesin e makinerive tuaja. Stërvitja është e dorës dhe kryhet pikërisht tek makineria. Gjithashtu, do të merrni të gjitha materialet e shkruara të stërvitjes. Kjo ju lejon të shfrytëzoni plotësisht potencialin e zgjidhjes suaj të re të paketimit MULTIVAC.

MULTIVAC do t'ju mbështesë në fushat e vleftësimit të procesit, kalibrimi dhe dokumentacionit.

Vlerësimi i procesit me MULTIVAC

Me hyrjen në fuqi të MDR-së (Rregulloren e Pajisjes Mjekësore) aktuale, vlefshmëria e procesit është bërë një kërkesë statutore. Si furnizues i zgjidhjeve të integruara të paketimit, MULTIVAC ka shumë vite aftësi të vendosura mirë. Ekipi ynë i ekspertëve mund t'ju ofrojë mbështetje të plotë në zbatimin e kërkesave tuaja.

Paketa jonë e kualifikimit dhe vleftësimit përputhet me udhëzimet e GMP, GAMP 5 dhe ISO, dhe përfshin, ndër të tjera, shërbimet e mëposhtme:

 • Programi i vlefshmërisë

 • Vlerësimi i rrezikut

 • Specifikim funksional

 • Instalimi dhe Kualifikimi i Operacionit

 • Vleftësimi i kompjuterit

Ne gjithashtu do t'ju mbështesim në kryerjen e proceseve të kualifikimit dhe vleftësimit në sajt dhe do t'ju ndihmojmë të prodhoni vleftimet speciale dhe vleftimet retrospektive për zgjidhjet e instaluara të paketimit.

Kalibrimi i procesit nga MULTIVAC

Për të siguruar cilësinë dhe proceset e riprodhueshme të paketimit, ne kryejmë kalibrimin për të gjithë parametrat përkatës të procesit në linjat tona të paketimit. Ne i regjistrojmë rezultatet në një protokoll kalibrimi dhe e vëmë dokumentacionin përkatës në dispozicionin e jush për korrigjimin e çdo devijimi të matjes.

Në mënyrë që të përputhen me kërkesat e udhëzimit të FDA CFR 21 Pjesa 11, kontrolli ynë i makinës IPC mund të pajiset me aftësitë e mëposhtme funksionale për monitorimin dhe regjistrimin e procesit të paketimit:

 • Administrim i personalizuar i përdoruesit

 • Administrimi i fjalëkalimeve

 • Gjurma e kontrollit

 • Log
 • i ndryshimit të recetës

 • Backup
 • i të dhënave


Shërbimet e Aftersales

Pasi zgjidhja juaj e paketimit është zbatuar me sukses, Shërbimi MULTIVAC fillon të minimizojë kostot e operimit gjatë gjithë ciklit të jetës së prodhimit tuaj. Për MULTIVAC, disponueshmëria maksimale do të thotë ndihmë e shpejtë në distancë, disponueshmëri maksimale 24/7 pjesë këmbimi, si dhe mbështetje aktive në maksimizimin e produktivitetit tuaj të përditshëm – falë ndihmës sonë dixhitale dhe mjeteve analitike.


Për të siguruar mbështetjen sa më të shpejtë të mundshme, ne përdorim Live Remote Assistance për të reduktuar kohën tuaj të lirë në rast të ndalesave të paplanifikuara. Çdo problem që mund të shfaqet analizohet dhe zgjidhet nga ekspertët tanë online dhe në dialog me ju. Hap pas hapi dhe pa shpenzimet tuaja të udhëtimit dhe kohën e panevojshme të pritjes.

Pjesët rezervë MULTIVAC jo vetëm që sigurojnë funksionimin pa faj dhe kohën minimale të kohës së lirë, ato përmbushin gjithashtu standardet më të larta të sigurisë. Falë logjistikës së pjesëve tona të këmbimit në mbarë botën dhe depove të decentralizuara në vendet tona të Shërbimit, ne garantojmë furnizimin e shpejtë dhe gjithëpërfshirës të pjesëve të këmbimit të vërtetë në cilësi të jashtëzakonshme MULTIVAC.

Përfitoni

nga proceset transparente dhe përpunoni të dhënat në kohë reale me MultiVAC Smart Services. Të përdorura në mënyrë inteligjente, ato janë një faktor vendimtar suksesi dhe një kontribues i rëndësishëm në efikasitetin maksimal dhe kosto-efektivitetin e linjave tuaja. Ekspertët tanë do të jenë të lumtur t'ju këshillojnë - pa detyrim - se si mund t'i përdorni multiVAC Smart Services në mënyrë të përfitueshme si në pajisjet e reja ashtu edhe në ato ekzistuese.Zgjidhje linje MULTIVAC për produkte mjekësoreKONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ MULTIVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.