Inspektim deri në bërthamë

Çdo investim në sigurimin e cilësisë është një investim në besnikërinë e klientëve dhe, për këtë arsye, në suksesin e një kompanie. MULTIVAC ofron zgjidhje shumë efikase inspektimi në një gamë të gjerë teknologjish dhe modulesh. Përveç kësaj, ato rrisin sigurinë e produktit, e cila është projektuar në mënyrë ideale për detyrat tuaja të inspektimit.


Zgjidhje të thjeshta për inspektime tepër komplekse

Cilën zgjidhje inspektimi keni nevojë për sigurimin e cilësisë? Gama jonë e shërbimeve shtrihet nga metali automatik dhe zbulimi i trupit të huaj deri te kontrolli i peshës dhe inspektimi vizual në proceset sfiduese të prodhimit dhe paketimit. Të gjitha njësitë tona janë projektuar për efikasitet dhe qëndrueshmëri, e cila siguron një operacion të besueshëm me saktësi maksimale dhe riprodhueshmëri. Ne do t'ju këshillojmë në baza individuale në mënyrë që ju të gjeni zgjidhjen e duhur për integrimin pa fije në linjat tuaja të prodhimit dhe paketimin.

Kontrollues

Kontroll
automatik i peshës.
 
Kontrollorët MULTIVAC me saktësi të lartë sigurojnë që vetëm paketat e mbushura mjaftueshëm të hyjnë në zinxhirin e shitjes me pakicë. Për shkak se ato përputhen në mënyrë ideale me produktet tuaja dhe procedurat e paketimeve, ato kontribuojnë në një
vazhdimisht një prodhim të lartë dhe cilësinë e paketës. Saktësia, besueshmëria dhe shërbimi i plotë i bëjnë kontrollorët MULTIVAC një lidhje elastike në zinxhirin tuaj të prodhimit.

Sisteme inspektimi vizuale

Kontroll
automatik i etiketave, shtypjes dhe produkteve.
 
Me sistemet e inspektimit vizual nga MULTIVAC, ju mund të lokalizoni automatikisht defektet e cilësisë në procedurat e përpunimit dhe paketimit në një fazë të hershme. Ata mund të kontrollojnë pozicionin dhe besueshmërinë e saktë dhe përmbajtjen e barkodeve ose mund të sigurohen se asnjë produkt nuk është në zonën e vulosjes— besueshmëria që nga fillimi.

Sisteme inspektimi me rreze X

Zbulimi
automatik i objekteve të huaja.
 
Si të gjitha zgjidhjet e inspektimit MULTIVAC, pajisjet tona të inspektimit me rreze X janë të dizajnuara për dalje maksimale – ndryshimet e shpejta të produktit, shpejtësia maksimale dhe detyrat komplekse të inspektimit trajtohen me saktësinë përfundimtare, efikasitetin dhe saktësinë e përsëritjes. Natyrisht, të gjitha njësitë përmbushin përcaktimet e standardeve kombëtare dhe ndërkombëtare mbi cilësinë e ushqimit, të tilla si HACCP, IFS dhe BRC.

Detektorë metali

Zbulimi

automatik i objekteve metalike të huaja.

Rritni sigurinë e produktit tuaj dhe integroni plotësisht detektorët automatikë të metaleve MULTIVAC të qeta në procesin tuaj të paketimit.

Teknologji inovatore inspektimi për një siguri më të madhe të produkteve

Zgjidhjet tona modulare përshtaten së bashku në një proces të vetëm, i cili është i pamposhtur për sigurinë e prodhimit dhe paketimit. Kjo është kryesisht për shkak të teknologjive tona të ndryshme të inspektimit, të cilat i bëjnë gabimet të panevojshme. Ato mund të integrohen në mënyrë të qartë në procesin tuaj të paketimit me zgjidhje etiketimi ose zgjerimin e funksioneve shtesë. Ne gjithashtu ofrojmë njësitë tona të inspektimit me standarde të ndryshme higjienike. 


Dobitë e tua me MULTIVAC

Kjo është arsyeja pse MULTIVAC është partneri i duhur për zgjidhjet tuaja të inspektimit

  • Integrimi - Teknologjitë e inspektimit MULTIVAC mund të integrohen në linjën tuaj në një mënyrë modulare, dhe ato mund të përshtaten saktësisht me kërkesat tuaja.

  • Lider i teknologjisë - Njësitë tona janë lider në treg në teknologjinë e inspektimit, dhe ato rrisin procesin tuaj dhe sigurinë e produktit me efikasitetin dhe fleksibilitetin maksimal.

  • Transparenca - i gjithë procesi i paketimit tuaj është i drejtpërdrejtë dhe i gjallë, duke e bërë zgjidhjen e lehtë për t'u ndrequr. Përveç kësaj, zgjidhjet tona mund të kontrollohen dhe të operojnë në një mënyrë të dobishme për përdoruesit. 

  • Përputhja - me zgjidhjet tona të inspektimit, ju mund të mbyllni shkeljet kritike të sigurisë dhe të zvogëloni rrezikun tuaj të rikujtimeve të produktit.

  • Kosto-efektiviteti - përveç proceseve efikase dhe pulsit të lartë, makinat dhe sistemet tona janë projektuar kryesisht për kosto-efektivitetin. Kostot e ulëta të operimit, puna e ulët e mirëmbajtjes dhe një dizajn i kursimit të hapësirës ju sjellin një KTHIM të shpejtë mbi investimin.


Zgjidhje novatore në inspektimin e cilësisë

Nga zbulimi i trupave të huaj deri te kontrolli i peshës dhe kontrolli përfundimtar i paketës. Ne përmbushim të gjitha rregullat ligjore dhe vendosim standardin më të lartë të cilësisë.

Histori suksesi

Reliable quality control
Thanks to visual inspection systems, quality control can be automated within the packaging procedure. These systems offer added value, particularly for food-processing businesses, since all the packs in a batch can be checked seamlessly instead of random sampling. Bell Schweiz AG with its headquarters in Basel is currently evaluating a pilot inspection system with a view to major investment. Pack aktuell* spoke to the person responsible for the project.
Thanks to visual inspection systems, quality control can be automated within the packaging procedure. These systems offer added value, particularly for food-processing businesses, since all the packs in a batch can be checked seamlessly instead of random sampling. Bell Schweiz AG with its headquarters in Basel is currently evaluating a pilot inspection system with a view to major investment. Pack aktuell* spoke to the person responsible for the project. Mehr erfahren
Automated label and print inspection in the food industry
Rising demands in food labelling increase the complexity of information that has to be printed on labels. As the throughput of packaging lines continues to increase, it is no longer possible for the human eye to inspect label print thoroughly. Although present legislation does not yet stipulate the use of visual inspection systems for checking labels, investment in automatic inspection systems can be very beneficial for many reasons.
Rising demands in food labelling increase the complexity of information that has to be printed on labels. As the throughput of packaging lines continues to increase, it is no longer possible for the human eye to inspect label print thoroughly. Although present legislation does not yet stipulate the use of visual inspection systems for checking labels, investment in automatic inspection systems can be very beneficial for many reasons. Mehr erfahren
Success has a name
The modular conveyor belt labellers of the L 320 series from MULTIVAC Marking & Inspection offer the highest level of flexibility and precision in the labelling of cylindrical and oval products, shaped bottles, glasses and pots. Just such a model has recently been put into operation at Dr. August Wolff GmbH & Co. KG Arzneimittel for labelling the Linola products among others.
The modular conveyor belt labellers of the L 320 series from MULTIVAC Marking & Inspection offer the highest level of flexibility and precision in the labelling of cylindrical and oval products, shaped bottles, glasses and pots. Just such a model has recently been put into operation at Dr. August Wolff GmbH & Co. KG Arzneimittel for labelling the Linola products among others. Mehr erfahren

KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.