Portofoli ynë i gjerë përfshin zgjidhjen tuaj individuale

Gama jonë gjithëpërfshirëse e produkteve dhe zgjidhjet e ndryshme të sistemit në rrjedhën e sipërme dhe në rrjedhën e poshtme të procesit të paketimit janë unike në treg. Ne u ofrojmë klientëve tanë - të cilët variojnë nga artizanët deri te prodhuesit e shkallës industriale - sistemet me cilësinë më të lartë në paketim, etiketim dhe shënja, inspektim, automatizimin, prerja, porcioni dhe përpunimi i brumit.Më i miri në klasë për të mbrojtur investimin tuaj

"Best-in-class" është një mendje që na ka shtyrë për më shumë se 60 vjet. Çfarë na bën të veçantë? Gamën tonë të plotë të produkteve dhe shërbimeve, si dhe konceptet novatore që e bëjnë të gjithë të mundur. Zgjidhjet tona të sistemit, të cilat janë në rrjedhën e sipërme dhe në rrjedhën e poshtme të procedurave të përpunimit dhe paketimit, janë po aq mbresëlënëse. Gama e produkteve MULTIVAC ju ofron cilësi të shkëlqyer për të maksimizuar rendimentin tuaj.


Zgjidhje linje MULTIVAC

Ju përfitoni në të gjithë bordin

Ajo që e bën MULTIVAC të dallohet është përvoja dhe njohja jonë e gjatë në zhvillimin e zgjidhjeve të automatizuara dhe plotësisht të integruara të paketimit. Nga produkti i papërmbushura deri te paketimi në fund të linjës, ne do të konfigurojmë zgjidhjen tuaj individuale dhe madje do t'ju furnizojmë me një zgjidhje të turnkey në kërkesë.


Zgjidhje paketimi

Paketa
e duhur për çdo produkt - tërheqës dhe të sigurt. Ne mund t'ju mbështesim në mënyrë holistike për të përmbushur kërkesat tuaja specifike.

Makineri paketimi termoformuese

Makinat e paketimit termoformues me prodhim të lartë nga MULTIVAC dominojnë tregun. Ne po ngremë në mënyrë të vazhdueshme provën me zgjidhjet tona novatore.

Traysealers

Traysealers MULTIVAC për paketimin e sigurt të produkteve ushqimore, mjekësore dhe farmaceutike, si dhe mallrave industriale dhe të konsumit.

Mbajtës të rrjedhshëm

MultiVAC flowpackers janë të fuqishëm, të besueshëm dhe të lehtë për t'u pastruar - dhe ata janë ideale për ndryshime të rregullta të produktit. Ato parandalojnë të metat dhe ndërprerjet e prodhimit.

Makineri dhome

Makineritë me vakum MULTIVAC janë një sinonim për paketimin e produkteve në qeset e filmit.

Njësi tkurrjeje dhe tharjeje

Njësitë e tkurrjes dhe tharjes nga MULTIVAC rafinojnë paketat tuaja me vakum në produkte tërheqëse që janë të lehta për t'u trajtuar.

Materiale paketimi

Materiale paketimi dhe të konsumueshme - filma, tabaka, qese filmash, materiale të bazuara në fibra letre, etiketa dhe materiale të konsumueshme për linjat e paketimeve MULTIVAC.

Zgjidhje etiketimesh dhe shënjimi

Portofoli ynë gjithëpërfshirës i sistemeve të etiketimit dhe shënjimit mund të integrohet në mënyrë të qartë në proceset ekzistuese të prodhimit dhe paketimit.

 

Zgjidhje inspektimi

Zgjidhjet e inspektimit shumë të efektshme: kontrollorët, detektorët e metaleve dhe sistemet e inspektimit pamor ose me rreze X rritin sigurinë e produktit tuaj.

 

Automatizimi

Zgjidhje automatizimi, si transporti i automatizuar, orientimi, ngarkimi, dhe konvergjentja e produkteve, paketave dhe kutive, sigurojnë që të arrihet një rrjedhje optimale e produktit.

 

Zgjidhje për përpunimin e brumit

Për furra buke me standardet më të larta të cilësisë: Cilësia "made in Germany" nga FRITSCH.

Zgjidhje për t'u preur

Një fetë është po aq e saktë sa tjetra – prerësit tanë garantojnë rezultate të shkëlqyera çdo herë.

Zgjidhje për dhënien e pjesëve

Sistemet e racionit të mishit të TVI garantojnë cilësi të shkëlqyer dhe rendiment maksimal.

Zgjidhje dixhitale

Monitorimi dhe vlerësimi i të dhënave të makinës ofrojnë potencial të madh për optimizimin e proceseve të prodhimit. MULTIVAC ju mbështet me produktet dhe shërbimet e saj të avancuara dixhitale.

Shërbime të zgjuara

MULTIVAC Smart Services - Zgjidhje dixhitale për produktivitet maksimal, si dhe operacion të thjeshtë dhe mbështetje të drejtpërdrejtë për makineritë tuaja MULTIVAC dhe komponentët e linjës.

Kontrolli i linjës MULTIVAC

Kontrolli i Linjës MULTIVAC (MLC) bën të mundur operimin e centralizuar të të gjithë linjës MULTIVAC.

Portali i klientëve myMULTIVAC

Nëpërmjet Portalit të Klientëve myMULTIVAC, ju mund të menaxhoni makineritë tuaja, të porosisni pjesë rezervë dhe të konsumueshme dhe të shikoni statusin e porosive tuaja. Ju gjithashtu merrni informacion në lidhje me shërbimet dhe trajnimin e MULTIVAC.

Paketimi dhe të konsumueshmet

MULTIVAC ofron makineri përpunimi dhe paketimi me cilësinë më të lartë teknike për shumë sektorë të ndryshëm - qoftë të vetme, qoftë të integruara plotësisht, zgjidhje të automatizuara linje.

Filma shumëfreshë™

MultiFresh™ skin films - shumë transparente për rezultatet e përsosura të paketimit me një gamë të gjerë të produkteve dhe për paraqitjen e tyre tërheqëse në POS.

Filma MultiCook™

Filmat MultiCook™ - qepja e lartë e fokave dhe rezistenca e shpuarjes lejojnë ngarkesën maksimale me ftohje, ngrirje të thellë dhe proces ngrohjeje të përdorur zakonisht.

Filma formShrink®

Filmat formShrink® - nota të ndryshme të web-eve të sipërme dhe të poshtme janë përputhur me një shumëllojshmëri të formave dhe lartësive të produktit. Fleksibël dhe i adaptueshëm.

Filma termoformable

Filmat termoformues - me një gamë të gjerë polimeresh, trashësish, cilësish dhe ngjyrash - janë perfektë për prodhimin e vakumit, MAP-it dhe paketave të lëkurës me vakum.

Rrjetat e sipërme

Përzgjedhja tërësore e web-eve të sipërme nga MULTIVAC është projektuar posaçërisht për produkte dhe aplikime në një gamë të gjerë sektorësh.

Tabaka për traysealers

MULTIVAC ofron tabaka në madhësi, forma, ngjyra dhe materiale të ndryshme për aplikimet e personaluara, të tilla si MAP dhe /ose paketat e lëkurës me vakum.

Qese me vakum dhe thasë të tkurrur

MULTIVAC ofron një gamë të plotë të qeseve me vakum dhe thasë të tkurrur për paketim të besueshëm dhe individual me makineri dhome MULTIVAC.

Filma flowpack

Gama jonë e plotë e filmave multiVAC flowpack është projektuar posaçërisht për produktet dhe aplikacionet e ndryshme të klientëve tanë.

Etiketat

Etiketat - një gamë e plotë e teknologjisë etiketim, konsumueshme dhe etiketat nga një burim i vetëm. Të gjitha materialet plotësojnë njëra-tjetrën në mënyrë të përsosur.

Printer MULTIVAC i konsumueshëm

Të konsumueshmet e printerit - të gjitha materialet që përdoren në procesin e paketimit dhe të shënjimit përputhen në mënyrë të përsosur me njëra-tjetrën.

Produkte partnere

Të suksesshëm së bashku

Ne punojmë së bashku me një rrjet të prodhuesve të kualifikuar. Nëse kërkohet, ne integrojmë në mënyrë të qartë modulet e tyre në automatizimin tonë dhe zgjidhjet e linjës. Nuk është e thënë që ne t'u vëmë të njëjtat standarde të cilësisë së lartë partnerëve tanë siç bëjmë për veten tonë. Kjo është mënyra se si ne garantojmë cilësi të lartë, efikasitet dhe kosto-efektiviteti.


KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.