Etiketime pa të meta për çdo paketë

Një ndikim pozitiv në pikën e shitjes është jetësor për suksesin tuaj. Ju mund të etiketoni një gamë të gjerë të llojeve të paketave dhe materialeve në etiketat MULTIVAC, të cilat mund t'i integroni plotësisht në linjën tuaj ose t'i përdorni si një zgjidhje stand-alone, të gjitha me cilësi të përsosur printimi. Kosto-efektiviteti i garantuar.I

integruar në mënyrë të qartë. Etiketat dhe zgjidhjet e shënimit me vlerë    të shtuar

Po, kjo është një nga dobitë kryesore të zgjidhjeve tona të etiketimeve dhe të shënjimit. Moduli i shënimit përshtatet saktësisht në linjën tuaj të paketimit, dhe mund të kontrollohet në mënyrë qendrore nëpërmjet HMI- së. Gama MULTIVAC e zgjidhjeve është projektuar për formatet dhe materialet më të zakonshme të paketimit, dhe për të përputhur në mënyrë të përsosur kërkesat tuaja specifike. Sistemet tona të etiketimeve gjenerojnë rezultate të shkëlqyera në konture të ndryshme paketash - në mënyrë të pavarur nga formati ose materiali.      


Një përzgjedhje e gjerë e zgjidhjeve të etiketimit dhe shënjimit

Zgjidhjet e etiketimeve dhe të shënjimit MULTIVAC janë të përshtatshme për forma dhe lloje të ndryshme paketash. Niveli më i lartë i fleksibilitetit është me përfitim real për ju: trajtimi i produktit, pozicionim i etiketës, printimi dhe inspektimi - gjithmonë të patëmetë dhe të besueshëm. Zgjidhjet tona të etiketimit dhe të shënjimit mund të integrohen në mënyrë të qartë në linjat e mbushjes ose të paketimit. Ato mund të përdoren edhe si një zgjidhje e vetme me produkte manuale të papërsosura. Do të përfitoni nga dizajni modular. portofoli ynë është idealisht i përshtatshëm për një gamë të plotë detyrash etiketimesh, si nga ana teknike, ashtu edhe nga ana ekonomike. 


Etiketime shishesh, gotash, tenxheresh dhe kanaçesh

 • Etiketime mbështjellëse
 • Etiketime përpara dhe mbrapa
 • Etiketime sipër dhe poshtë
 • Aplikimi i etiketave të vulosjes

Etiketat dhe zgjidhjet e shënimit me vlerë të shtuar

Fleksibël dhe individualisht i konfigurueshëm

Tërheqja dhe cilësia e etiketës në produktet tuaja vendimtare. Kjo është veçanërisht e dukshme kur etiketon paketa të rrumbullakëta, e cila kërkon një shkallë të lartë fleksibiliteti. Zgjidhjet e etiketimeve dhe markimit MULTIVAC dallohen me hapësira të sakta, udhëzime dhe shtrirje të produkteve. Të gjithë për t'u siguruar që çdo etiketë të ulet pikërisht aty ku duhet.     

 • Kryerja e një sërë detyrash, duke përfshirë printimin dhe inspektimin
 • Shpejtësia maksimale e etiketimit nëpërmjet përdorimit të teknologjisë
  servo  

Shishe etiketimesh

Syze etiketimesh

Enë etiketuese

Kavanoza etiketimesh

Tabaka të rrumbullakëta, ovale dhe katrore

 • Etiketime sipër dhe poshtë
 • mbi skajet

Etiketat dhe zgjidhjet e shënimit me vlerë të shtuar

Etiketim fleksibël i formateve të ndryshme të tabakave

Cilatdo qofshin formatet tuaja të tabakasë, ne mund të sigurojmë fleksibilitet kur etiketojmë. Përfitoni nga gama jonë e gjerë e opsioneve për të kryer detyra të ndryshme, duke përfshirë printimin dhe inspektimin.

 • Etiketim në një ose më shumë anë

 • Aplikimi i etiketave të vulosjes

 • Shpejtësia maksimale e etiketimit nëpërmjet përdorimit të teknologjisë servo


Tabaka të rrumbullakëta etiketime

Tabaka ovale etiketuese

Tabaka me kënd katror

Kuti etiketimesh

 • Etiketime mbi skaje
 • Sipër
 • dhe poshtë Etiketim
 • i sipërfaqeve anësore

 

Etiketat dhe zgjidhjet e shënimit me vlerë të shtuar

Një zgjidhje e fortë për shënimin e kutive dhe kutive

Ka

hapësirë për etiketim në të gjashtë anët e kartonit. Zgjidhjet e etiketimit dhe markimit MULTIVAC ju mundësojnë të përdorni secilën nga këto anë për të përcjellë informacionin e produktit dhe markës suaj.

 • Kryerja e një sërë detyrash, duke përfshirë printimin dhe inspektimin
 • Zgjidhje etiketimesh të forta dhe me mirëmbajtje të ulët për më shumë efikasitet

Etiketime rastesh

Kartoni i etiketës

Etiketime produkte letre të palosura

 • Fletëpalosje
 • Auto-postierë
 • Të përjashëta

Etiketat dhe zgjidhjet e shënimit me vlerë të shtuar

Mund të konfigurohet individualisht për të gjitha makinat standarde të palosshme dhe produktet e shtypura

Mundësia

e vulosjes së skajeve të hapura të produkteve prej letre të palosura përdoret shpesh me fletushka. Ne mund të zgjidhim shumë aplikime të tjera dhe të plotësojmë nevojat tuaja specifike me sistemet tona të etiketimeve dhe shënjimit. Ju mund të prisni një gamë të gjerë opsionesh pajisjesh dhe funksionesh shtesë, të tilla si kontrolli i pranisë së etiketave, integrimi i linjës dhe njësitë e sortimit.

 • Etiketime deri në 12,000 produkte në orë
 • Integrimi optimum në linjën e prodhimit
 • Disponueshmëri e lartë falë zgjidhjeve praktikisht pa mirëmbajtje

Etiketim i paketave të termoformuara

 • Etiketime sipër/poshtë direkt në makinën e paketimit termoformues
 • Etiketim i
 • paketave të shumëfishta
 • Etiketim fleksibël i paketave të përfunduara, madje edhe me 2-shin
 • Etiketim i paketave të sheshta të produkteve të prera
 • Aplikimi i etiketave promovuese në ose në bazën e paketave të lëkurës

Etiketat dhe zgjidhjet e shënimit me vlerë të shtuar

Zgjidhje të cilat mund të konfigurohen individualisht për paketat e termoformuara

Opsionet e etiketimeve dhe të shënjimit MULTIVAC janë po aq të ndryshme sa edhe gama e gjerë e paketave të termoformuara. Ne kemi zgjidhjen optimale për detyrën tuaj, të tilla si

 • Etiketuesit e uebit të kryqëzuar për etiketimin në makinën e paketimit termoformues
 • Etiketime në etiketuesit e rripit të përcjellësve me një ose dy pista
 • Etiketuesit me udhëzues të veçantë të produkteve, të tillë si për paketat e sheshta të produkteve të prera

Qese filmash etiketime

 • Etiketim në flowpacker
 • Aplikimi i etiketave të riparueshme
 • Etiketa e
 • qeseve të filmit në një përcjellës transporti

Etiketat dhe zgjidhjet e shënimit me vlerë të shtuar

Gjithmonë zgjidhja e duhur për procesin tuaj specifik të paketimit

Ne ju ofrojmë zgjidhje etiketimesh fleksibël në mënyrë që të përmbushni të gjitha kërkesat e paketave tuaja në mënyrën më ideale dhe efikase të mundshme. Ndihuni të lirë të na kontaktoni për një konsultim me ekspertët tanë të paketimeve MULTIVAC.

 • Integrimi në udhëtarët vertikalë dhe horizontalë me një shkallë të lartë lidhshmërie me mjedise të ndryshme kontrolli
 • Etiketim i çantave të rrjedhshme në një përcjellës kompakt transporti me një gjurmë të vogël
 • Teknologji motorike Servo për shpejtësi maksimale dhe e optimizuar për të garantuar saktësinë e procesit të etiketimit

Etiketim i produkteve cilindrike horizontale

 • Etiketim i
 • mbështjellësve të salçiçeve, çantave të rrjedhshme ose tubave të pllakave

Etiketat dhe zgjidhjet e shënimit me vlerë të shtuar

E thjeshtë, e saktë dhe e besueshme

Etiketimi i

mbështjelljes së produkteve horizontale dhe cilindrike, të tilla si salçiçet ose çantat e rrjedhjes kërkon përvojë dhe know-how. MULTIVAC punon me një zgjidhje të besueshme për të siguruar që etiketat t'i përmbahen me siguri pozicionit të synuar.

 • Konvenues i fortë dhe i ngarë
 • Produkt manual i futur në këndet e duhura për drejtimin e transportit
 • Etiketim i
 • besueshëm dhe i saktë falë rripit të rrokullisjes

Etiketat dhe zgjidhjet e shënimit me vlerë të shtuar

Etiketa e plotë e mbështjelljes mbyll paketën

Eksploroni një gamë të gjerë të mundësive të projektimit me etiketimin e plotë të mbështjelljes. Etiketa e mbështjellësit të paketës rrit apelin në POS.

KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.