Paketimi ndihmon që produktet tuaja të shkëlqejnë

A janë materiale të përshtatura në mënyrë të përsosur paketimi dhe teknologjia e shkëlqyer e makinerisë kyçe për standardet tuaja të cilësisë? Atëherë, jemi në të njëjtën gjatësi vale. Ne punojmë me prodhuesit kryesorë për të krijuar vetëm filmat e duhur, tabakatë, poçet e filmit, materialet me bazë fibra letre, etiketat dhe të tjera të konsumueshme.Standardet më të larta për kontakt me ushqimin

Kërkesat e bëra në paketim janë veçanërisht të larta në rastin e prodhimeve ushqimore. Portofoli MULTIVAC i materialeve të konsumueshme siguron përputhje të plotë me standardet strikte ndërkombëtare për kontakt me ushqimin. Ne marrim parasysh të gjitha standardet e duhura të tilla si HACCP, BRC/IoP, dhe rregulloret aktuale të BE ose FDA.

Gama jonë e gjerë e materialeve të paketimit është e përshtatur në mënyrë të përkryer për linjat e paketimit MULTIVAC për të garantuar rezultatet shumë më të mira të paketimit. Ne punojmë ekskluzivisht me prodhuesit kryesorë. Portofoli ynë përfshin filma, tabaka, qese filmash, materiale me bazë fibra letre, etiketa dhe të tjera të konsumueshme të printuara. Ne do të jemi të kënaqur t'ju këshillojmë dhe të gjejmë zgjidhjen optimale për aplikimin tuaj.


Material paketimi

Filma shumëfreshë™

MultiFresh™ skin films - shumë transparente për rezultatet e përsosura të paketimit me një gamë të gjerë të produkteve dhe për paraqitjen e tyre tërheqëse në POS.

Filma MultiCook™

Filmat MultiCook™ - qepja e lartë e fokave dhe rezistenca e shpuarjes lejojnë ngarkesën maksimale me ftohje, ngrirje të thellë dhe proces ngrohjeje të përdorur zakonisht.

Filma formShrink®

Filmat formShrink® - nota të ndryshme të web-eve të sipërme dhe të poshtme janë përputhur me një shumëllojshmëri të formave dhe lartësive të produktit. Fleksibël dhe i adaptueshëm.

Filma termoformable

Filmat termoformues - me një gamë të gjerë polimeresh, trashësish, cilësish dhe ngjyrash - janë perfektë për prodhimin e vakumit, MAP-it dhe paketave të lëkurës me vakum.

Rrjetat e sipërme

Përzgjedhja tërësore e web-eve të sipërme nga MULTIVAC është projektuar posaçërisht për produkte dhe aplikime në një gamë të gjerë sektorësh.

Tabaka për traysealers

MULTIVAC ofron tabaka në madhësi, forma, ngjyra dhe materiale të ndryshme për aplikimet e personaluara, të tilla si MAP dhe /ose paketat e lëkurës me vakum.

Qese me vakum dhe thasë të tkurrur

MULTIVAC ofron një gamë të plotë të qeseve me vakum dhe thasë të tkurrur për paketim të besueshëm dhe individual me makineri dhome MULTIVAC.

Filma flowpack

Gama jonë e plotë e filmave multiVAC flowpack është projektuar posaçërisht për produktet dhe aplikacionet e ndryshme të klientëve tanë.

Etiketat

Etiketat - një gamë e plotë e teknologjisë etiketim, konsumueshme dhe etiketat nga një burim i vetëm. Të gjitha materialet plotësojnë njëra-tjetrën në mënyrë të përsosur.

Printer MULTIVAC i konsumueshëm

Të konsumueshmet e printerit - të gjitha materialet që përdoren në procesin e paketimit dhe të shënjimit përputhen në mënyrë të përsosur me njëra-tjetrën.


Tema të tjera interesante


Paketoni ushqimin tuaj me materiale paketimi me fibra letre të riciklueshme - me Fletë letre MULTIVAC

Qoftë tabaka kartoni, mbështetja e kartonit apo letër malleable për lëkurë ose paketa MAP, ne mund të plotësojmë të gjitha kërkesat tuaja specifike me makinat tona të paketimit termoformues dhe zgjidhjet e traysealer.

 

 

KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.