Rezultate të shkëlqyera me paketa të termoformuara

Pa gabime, pa kosto të panevojshme dhe pa probleme! Të gjitha ju mund të presin me padurim për të janë rezultate jashtëzakonisht të besueshme dhe një nivel të lartë të efikasitetit. Qoftë për zgjidhje kompakte apo zgjidhje me dalje të lartë për të përmbushur kërkesat komplekse, makinat e paketimit termoformues MULTIVAC janë përdorur me sukses në të gjithë botën për dekada.Teknologjia e fundit për të përmbushur çdo kërkesë

A keni kërkesa shumë të veçanta për makinën tuaj të paketimit termoformues? Ne do t'ju këshillojmë dhe do të gjejmë zgjidhjen tuaj perfekte nga gama jonë e gjerë e produkteve. MULTIVAC përcakton standartin në mbarë botën - me zgjidhje të personalifikuara për industrinë ushqimore deri në paketimin e produkteve mjekësore dhe farmaceutike. Dizajni modular siguron një nivel të lartë të besueshmërisë së procesit si dhe fleksibilitetin, riprodhueshmërinë dhe lehtësinë e funksionimit - ndërsa plotëson kërkesat kritike të higjienës së sektorit tuaj specifik. Rezultati: rezultatet e jashtëzakonshme të paketimeve që plotësojnë e madje tejkalojnë kërkesat tuaja të cilësisë së lartë.

Dobitë e tua me MULTIVAC

Rezultatet tuaja më të mira me zgjidhjet e personalituara të paketimit termoformues

Dizajni

ynë modular dhe oferta e shumanshme janë në qendër të gamës sonë të gjerë të produkteve. Për sa i përket madhësisë, daljes dhe funksioneve, ne mund t'ju ofrojmë makinerinë për të përmbushur në mënyrë të efektshme kërkesat tuaja specifike. Ne do t'ju këshillojmë dhe do t'ju mbështesim gjatë gjithë procesit. 

 • Besueshmëria: Si një kryesues në sektorin e paketimit, MULTIVAC ofron besueshmëri maksimale të produktit dhe procesit. Ky është një faktor vendimtar si në industrinë ushqimore, ashtu edhe në teknologjinë mjekësore. 

 • Efektshmëria: Makineritë tona të forta e të qëndrueshme për paketimin e termoformimit janë të bëra me çelik të painformuar. Kur zhvillojmë makineritë, ne fokusohemi në efikasitetin dhe kosto-efektivitetin përveç sigurimit të prodhimit maksimal dhe përdorimin ideal të hapësirës në dispozicion. 

 • Higjiena: Makinat kanë dizajn  higjieno-sanitar MULTIVAC dhe janë të lehta dhe të shpejta për t'u pastruar. Në sektorin mjekësor, ata përmbushin kërkesat e larta për pastërti dhe madje përmbushin të gjitha kushtet e pastrimit (në përputhje me GMP). 

 • Consulting: Ne do të gjejmë zgjidhjen më të përshtatshme për të përmbushur nevojat tuaja. Ne do t'ju mbështesim në integrimin e paepur në linjën tuaj. Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë komponente në rrjedhën e sipërme dhe në rrjedhën e poshtme, të tilla si një zgjidhje për slicer, porcione dhe ngarkim, dhe teknologjinë e furrave të bukës. 

 • CustomCare: Edhe pasi makina juaj e paketimit termoformues të jetë vënë në punë me sukses, ne do t'ju mbështesim me Shërbimet tona CustomCare për servisimin, mbështetjen e gjallë, inspektimet optimizuese dhe shërbimin në vend.


Makineri paketimi termoformuese për sektorin kompakt

 • Sasi të vogla deri mesatare prodhimi

 • Dizajne makinerish të personaliuara

 • Ndryshime të
 • shpejta të produktit

Makineri paketimi termoformuese për segmentin me dalje të lartë

 • Sasi të larta prodhimi

 • Shkallë e lartë e dizajneve të personaliuara të makinerive

 • Ndryshime të
 • shpejta të produktit dhe formatit

Makineri për paketim termoformues për produkte mjekësore dhe farmaceutike

 • Projektuar
 • për të përmbushur kërkesat e posaçme për produktet sterile mjekësore dhe farmaceutike

 • përputhje me GMP

 • Shkallë e lartë e dizajneve të personaliuara të makinerive


Një portofol i gjerë për aplikimet e paketimit

MULTIVAC mund t'ju ofrojë zgjidhje primare dhe dytësore paketimi për të gjithë sektorët. MAP & EMAP, paketat e lëkurës, paketat e tkurrjes, paketat e furrës dhe shumë më tepër.

Tema të tjera me interes
KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.