Shumëllojshmëri mahnitëse për proceset e besueshme të paketimit

Portofoli ynë i makinerive të paketimit dhe zgjidhjeve të paketimit është po aq i larmishëm sa teknologjia dhe standardet që kemi zhvilluar për një gamë të gjerë aplikimesh dhe produktesh. Ne fokusohemi sistematikisht në nevojat e klientëve tanë - dhe zbatojmë këto zgjidhje duke synuar vlerën e shtuar në aspektin e efikasitetit të burimeve, besueshmërisë së procesit, higjienës dhe riprodhueshmërisë. Rendimenti maksimal me konceptet e personalizuara të paketimi është maksimi ynë.Zgjidhje paketimi - të përshtatura saktësisht për të gjitha madhësitë e kompanisë

Zgjidhjet tona të paketimi ofrojnë vlerë të shtuar në çdo aspekt.

Nga zgjidhjet stand-alone si faza individuale të procesit deri në linjat plotësisht të automatizuara me sistemet e rrjedhës së sipërme dhe poshtë - ne ju ofrojmë zgjidhje inovative për gamën më të gjerë të aplikacioneve dhe produkteve. Qoftë për paketim termoformues, paketim në tabaka ose qese filmi, ose ngarkim automatik - portofoli ynë i produktit është jashtëzakonisht i larmishëm.

60 vjet përvojë ju japin ekspertizën dhe besimin që ju duhet për të siguruar nivelin më të lartë të qëndrueshmërisë së funksionimit dhe procesit, si dhe cilësinë e jashtëzakonshme. Ne gjithashtu konsiderojmë zgjidhjet në rrjedhën e sipërme dhe poshtë, të cilat mund të futen në mënyrë të qeta në proceset tuaja të prodhimit dhe të paketimit. Ne gjithmonë mund t'ju sigurojmë materiale paketimi që janë të përputhshme saktësisht me produktet dhe makineritë tuaja. Shumëllojshmëria e gjerë e shërbimeve të MULTIVAC siguron që çdo gjë është e koordinuar në mënyrë ideale, dhe se makina juaj prodhon në mënyrë efikase dhe të kushtueshme nga një burim. Për më tepër, jeta e gjatë e shërbimit të makinerive tona redukton ndjeshëm kostot tuaja të përgjithshme të funksionimit.

Makineri paketimi termoformuese

Makinat e paketimit termoformues me prodhim të lartë nga MULTIVAC dominojnë tregun. Ne po ngremë në mënyrë të vazhdueshme provën me zgjidhjet tona novatore.

Traysealers

Traysealers MULTIVAC për paketimin e sigurt të produkteve ushqimore, mjekësore dhe farmaceutike, si dhe mallrave industriale dhe të konsumit.

Mbajtës të rrjedhshëm

MultiVAC flowpackers janë të fuqishëm, të besueshëm dhe të lehtë për t'u pastruar - dhe ata janë ideale për ndryshime të rregullta të produktit. Ato parandalojnë të metat dhe ndërprerjet e prodhimit.

Makineri dhome

Makineritë me vakum MULTIVAC janë një sinonim për paketimin e produkteve në qeset e filmit.

Njësi tkurrjeje dhe tharjeje

Njësitë e tkurrjes dhe tharjes nga MULTIVAC rafinojnë paketat tuaja me vakum në produkte tërheqëse që janë të lehta për t'u trajtuar.

Materiale paketimi

Materiale paketimi dhe të konsumueshme - filma, tabaka, qese filmash, materiale të bazuara në fibra letre, etiketa dhe materiale të konsumueshme për linjat e paketimeve MULTIVAC.

Kosto-efektiviteti dhe qëndrueshmëria

Ne

mbrojmë investimin tuaj! Makinat tona janë të bëra me çelik inovativ dhe janë projektuar për të siguruar një jetë të gjatë shërbimi. Dizajni i tyre pa mirëmbajtje dhe higjienë i mban kostot e funksionimit të ulta. Kohët e konvertimit të të vdekurve janë gjithashtu shpesh nën dhjetë minuta, që do të thotë se ju mund të prodhoni praktikisht pa ndërprerje. Ekspertët tanë me përvojë të paketimit do të jenë të lumtur t'ju shoqërojnë dhe t'ju mbështesin gjatë gjithë ciklit jetësor të makinerisë suaj. Ne jemi gjithmonë në dispozicion, nëse keni pyetje dhe keni nevojë për këshilla të shumta ekspertësh.

 


Tema të tjera interesanteNjë gamë e gjerë aplikimesh


KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.