Furnizuesit

Je një nga furnizuesit tanë të tanishëm, apo do të doje të bëheshe një i vetëm? Nëse po, ju lutem përdorni platformën tonë të informacionit.Furnizuesit e mëdhenj janë kyç për suksesin dhe rritjen e vazhdueshme të MultiVAC Group. Falë integrimit të vazhdueshëm në zinxhirin e vlerave, MULTIVAC dhe furnizuesit e saj, ofruesit e shërbimeve dhe partnerët e saj sigurojnë se bashkëpunimi efikas dhe i qëndrueshëm është në përfitim të të gjithëve. Këtu ne jemi të lumtur t'ju paraqesim kërkesat tona të kuadrit, sistemit dhe cilësisë, si dhe platformën e blerjes.

Vendimet e përditshme të marra në kuadër të Departamentit të Blerjeve të Grupit MULTIVAC bazohen në parimet dhe vlerat e mëposhtme:

Kënaqësia e klientëve

Cilësia, funksioni, koha e dorëzimit dhe kostot

Marrëdhënie afatgjata furnizuesi

Bashkëpunim i hapur dhe afatgjatë në një bazë të barabartë

Drejtësia dhe transparenca

Vendime që janë objektive dhe të verifikueshme

Përgjegjësia për cilësinë

Gjurmimi i objektivit me zero defekt bazuar në ndryshoret e standardizuara dhe transparente të matjes

Prania ndërkombëtare dhe mbulimi i tregut

Strategjia globale e blerjeve dhe furnizuesve & zinxhirët elastikë të furnizimit

Orientimi i procesit dhe dixhitalizimi

Përmirësimi i vazhdueshëm i proceseve dhe strukturave

Qëndrueshmëria dhe ndërgjegjësimi mjedisor

Shmangia, reduktimi, amësimi dhe balancimi i të gjithave me qëndrueshmërinë në vend të parë

Stafi dhe organizata

Falë

kurseve dhe ngjarjeve globale të trainimit, ne sigurojmë që stafi ynë të vazhdojë të zhvillojë dhe të mbajë kontakte personale brenda departamentit të blerjeve


Këtu do të gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten si një furnizues ekzistues ose i ri.

Përcaktuar se si Menaxhimi dhe Blerja e Zinxhirit të Furnizimit janë organizuar në selinë e MULTIVAC.

 

Supply Chain Management
Prokurimi Strategjik GlobalLogjistikë globalePunimi i Drejtimeve
Materiale prodhimiIntralogisticsKlientë të brendshëm
Materiale joprodhimiLogjistikë shpërndarëseKlientë të jashtëm
Projektet dhe proceset  

Spektri i kërkesave

MULTIVAC është duke avancuar vazhdimisht portofolin e produkteve të teknologjisë së lartë. Komponentët dhe modulet komplekse, inovative kategorizohen në grupe produktesh dhe me burim nga furnizuesit me performancë të lartë.

 

Drejton materialet

Materiale të tërthortaThird-party products

Sistemet e

ngasjesShërbimMakineri
MekanikëLogjistikëShërbime
Lëndë e parë /produkte gjysmë të përfunduaraStërvitjeProdukte të konsumueshme
ShërbimeAJO 
Komponentët e përpunimitMateriale operative

 

Teknologji elektrike  
Lëngje  
Teknologjia e vakumit dhe ventilatorit  

 

Digjitalizimi është pjesë e ADN-së së MultiVAC Group. Ne përdorim zgjidhje të ndryshme për të shfrytëzuar mundësitë e mëdha për bashkëpunim me furnizuesit tanë, ofruesit e shërbimeve dhe partnerët e biznesit. Sistemi ynë i prokurimit me bazë në internet (E-prokurimi) është një nga këto dhe përdoret nga organizatat blerëse të Grupit MULTIVAC. Sistemi i E-Prokurimit mbështet proceset blerëse të grupeve materiale të materialeve direkte dhe indirekte.

Proceset e prokurimit janë optimizuar dhe automatizuar nga sistemi. Kjo bën të mundur zvogëlimin e kohës dhe kostove të përpunimit, si dhe përmirësimin e kontrollit të makinerive dhe transparencës. Për ju si dhe për MULTIVAC.

Kjo është arsyeja pse ne supozojmë se sistemi ynë i E-Prokurimeve është përdorur për një marrëdhënie furnizuese të suksesshme dhe të vërtetuar në të ardhmen.

të ardhmen gjithashtu, ne do të përdorim mundësi të reja për dixhitalizim në blerje, dhe jemi të sigurt se edhe ju dëshironi të ndiqni këtë rrugë me ne.

Baza globale e furnizuesve të MultiVAC Group është projektuar, menaxhuar dhe zhvilluar nëpërmjet menaxhimit të furnizuesve. Objektivi ynë është të punojmë së bashku me furnizuesit tanë për një kohë të gjatë dhe të formojmë zinxhirë furnizimi elastikë. Zbatimi i strategjisë së blerjes dhe qëndrueshmërisë së Grupit MULTIVAC është gjithashtu me rëndësi.

Diagrami skematik i mëposhtëm tregon proceset e standardizuara të biznesit për menaxhimin e furnizuesve. Kjo ilustron identifikimin e furnizuesit, dhënien në bord, vlerësimin dhe zhvillimin e furnizuesve si dhe fazat aktive.

Ne

e vlerësojmë potencialin e novacionit. A keni produkte dhe shërbime të reja? Ky është një interes i madh për ne. Ju lutemi të ndani gjithashtu informacion mbi webinarët përkatës, këshilla dhe truke për departamentet tona të Dizajnit dhe Zhvillimit me ne. Ide të tjera novatore janë të mirëpritura!

Si funksionon platforma?

Vetëm na dërgoni të gjitha informacionet tek supplier-innovation@multivac.de

Ne

pastaj shqyrtojmë informacionin e dhënë dhe e publikojmë atë në Platformën tonë të Novacionit të Furnizuesve në kuadër të Grupit MULTIVAC. Në hapin tjetër, ju do të merrni një sinjal feedback nga ne.

Cilat janë dobitë e tua?

Ju

shumëzojnë nëpërmjet platformës rrethin e njerëzve, të cilin e arrini në MULTIVAC. Risia juaj analizohet dhe vlerësohet nga punonjësit e njësive dhe departamenteve të ndryshme të biznesit.

·         Zhvillimi i produktit

·         Projekti i porosisë

·         Menaxhimi i produkteve

Teknologjia e kontrollit         dhe produktet dixhitale

Menaxhimi i Zinxhirit të Furnizimit        

·         Menaxhimi i cilësisë dhe dizajni i higjienës

Ka

tashmë disa histori suksesi, të cilat janë realizuar nëpërmjet kësaj platforme. Ne presim me padurim të zbatojmë të radhës me ju.

MULTIVAC e merr seriozisht përgjegjësinë e saj në qëndrueshmërinë. Ekologjia, ekonomia dhe aspektet sociale janë tre shtyllat mbi të cilat qëndrojnë kërkesat brenda Grupit dhe zinxhirit të furnizimit. 

Jemi të bindur se aktiviteti i qëndrueshëm i biznesit në zinxhirin e furnizimit përfaqëson vlerë të shtuar për ju dhe Grupin MULTIVAC.

Detajet e aktiviteteve tona dhe shqyrtimi i tyre neutral mund të gjenden nën lidhjet e mëposhtme:

Mallra në brendësi të kohëve dhe udhëzimeve

Bahnhofstraße 4

87787 Wolfertschwenden, Gjermani

Gjermania

Mallrat Në kohët e brendshme:

Mon – Thu:    06:00 – 14:00

Fri:    06:00 - 12:00

Ju lutem dërgoni të gjitha faturat në e-mail adresën e mëposhtme: invoices@multivac.de

Shkarko

Mbërritjes MUWO

Madhësia
132 KB
Formati
png

Neue Landstraße 18

Dautphetal-Buchenau (Gjermani) 35232

Gjermania

Tel. +49 6466 97560

Mallrat Në kohët e brendshme:

Mon – Thu:    07:00 – 15:30

Fri:    07:00 - 1:30 pm

Ju lutem dërgoni të gjitha faturat në këtë sit tek titulli invoices@multivac.de

Shkarko

Mbërritjes Buchenau

Madhësia
37 KB
Formati
png

Sepp-Haggenmüller-Straße 1

6600 Lechaschau, Austri

Austria

Tel. +43 5672 630550

Mallrat Në kohët e brendshme:

Mon – Fri:    06:00 - 15:30

Ju lutem dërgoni të gjitha faturat në e-mail adresën e mëposhtme: buchhaltung@multivac.at

Shkarko

Mbërritjes MULA

Madhësia
106 KB
Formati
png

Kupferweg 5
32130 Enger

Gjermania

Mallrat Në kohët e brendshme:

Mon - Thu:    07:00 – 14:15

Fri:    07:00 - 12:15 pm

Ju lutem dërgoni të gjitha faturat në e-mail adresën e mëposhtme: invoices-mumi@multivac.de

Shkarko

Mbërritjes MUMI

Madhësia
69 KB
Formati
png

Am Ringofen 14

41334 Nettetal-Kaldenkirchen

Germany

Shkarko

Mbërritjes Multivac Resale

Madhësia
91 KB
Formati
png

10 Rruga Valeri Petrov

Zona Industriale Bozhurishte

2227 Bozhurishte

Bullgaria

Mon - Fri:    07:00 - 17:00

Ju lutem dërgoni të gjitha faturat në e-mail adresën e mëposhtme: invoices@bg.multivac.com

Shkarko

Mbërritjes Bullgaria

Madhësia
101 KB
Formati
png

Av. Sot de les Vernedes, 5 

08396 Sant Cebria de Vallalta 

Spain

 

Mon-Fri: 06:00 -14:00

Shkarko

Mbërritjes Multivac Spain

Madhësia
184 KB
Formati
png

Robert-Bosch-Str. 2

83052 Bruckmühl

Gjermania

Tel. +49 8062 72580-0

Mallrat Në kohët e brendshme:

Mon – Thu:    07:00 – 15:30

Fri:    07:00 - 12:30 pm

Ju lutem dërgoni të gjitha faturat në këtë sit tek titulli invoices@tvi-gmbh.de

Shkarko

Mbërritjes TVI

Madhësia
83 KB
Formati
png

Lauterbrunner Straße 3

86465 Welden

Gjermania

+49 8293 6960

Mallrat Në kohët e brendshme:

Mon – Thu:    07:00 – 16:00

Fri:    07:00 - 12:00

Ju lutem dërgoni të gjitha faturat në e-mail adresën e mëposhtme: rechnungseingang@fritsch-group.com

Shkarko

Mbërritjes FRITSCH

Madhësia
153 KB
Formati
png

Mezi presim të punojmë me furnizuesit, të cilët ndajnë vlerat dhe parimet tona. Këtu do të gjeni të gjitha udhëzimet dhe informacionin e mëtejshëm që ju nevojitet për një partneritet të suksesshëm me MULTIVAC.

Download

Kërkesat e dërgimit dhe të paketimeve

Kështu

që ju e dini se çfarë presim nga ju dhe ofruesit tuaj të shërbimit.

Madhësia
215 KB
Formati
pdf
Shkarko PDF


Kontakt

 

Duke

aplikuar si një furnizues i mundshëm

A

dëshiron të punosh së bashku me ne si furnizues? Thjesht regjistroni kompaninë tuaj duke përdorur this link dhe ne do të hetojmë mundësinë e një bashkëpunimi të ri.

 

Blerje kontakti

Dëshiron

të na kontaktosh? Ju lutem plotësoni formularin:


Lajmet aktuale nga Menaxhimi dhe Blerja e Zinxhirit të Furnizimit

A jeni të interesuar për një karrierë në blerjen në MULTIVAC?

Shikoni në hapjen tonë të punës dhe na dërgoni aplikimin tuaj:

Grupi MULTIVAC ka një pamje të re! Si partner dhe furnizues , a përdorni Modulet e Dizajnit MULTIVAC? Pastaj na mbështesni me prezantimin e dizajnit të ri dhe kontaktoni blerësin tuaj në lidhje me konvertimin.

Tetë kompani nga Gjermania Jugore dhe tetë fusha interesante me shkëmbim të thellë të përvojës në Aktin e Menaxhimit të Zinxhirit të Furnizimit - Dita e Shkëmbimit në Grupin MULTIVAC ishte një sukses i plotë!