Aplikimet e paketimit – po aq të ndryshme sa biznesi juaj

Cilat janë sfidat tuaja unike të paketimeve? Nga paketat pa atmosferë të modifikuar deri te paketat MAP, paketat e furra të papërshkueshme dhe deri te sistemet e ngarkimit të kutive dhe kontejnerëve - ekspertët tanë do t'ju këshillojnë individualisht.Përvojë

dhe përvojë për sfidat tuaja specifike të paketimeve

Paketimi perfekt do të thotë të gjesh pikërisht zgjidhjen e duhur të paketimi për të përputhur produktin tuaj specifik. Përveç besueshmërisë dhe efikasitetit gjatë gjithë procesit të paketimit, efikasiteti dhe kosto-efektiviteti luajnë një rol po aq të rëndësishëm. Ne familjarizohemi me kërkesat tuaja individuale gjatë një konsultimi personal, në mënyrë që të mund të propozojmë zgjidhjen më të mirë të mundshme për ju. 

Paketat tona përdoren në një gamë të gjerë sektorësh: ushqim, produkte industriale, mallra konsumi, shkenca jetësore dhe produkte të kujdesit shëndetësor, si dhe për paketimin e produkteve primare të paketuara në paketim sekondar. Cilat janë kërkesat tuaja specifike? Zbuloni për gamën tonë të gjerë të zgjidhjeve të paketimit.

Llojet e paketimi

Ushqim, produkte industriale, ose shkenca e jetës dhe produktet e kujdesit shëndetësor. MULTIVAC ka llojin e duhur të paketimit për të përmbushur çdo kërkesë. 

Paketa pa atmosferë të modifikuar

Pakot pa atmosferë të modifikuar - efikase dhe të sigurta për ushqim, produkte të konsumit dhe industriale, si dhe për përdorim në sektorët mjekësorë dhe farmaceutikë.

Paketat MAP dhe EMAP zgjasin jetëgjatësinë e raftit të produkteve tuaja

Paketat MAP dhe EMAP reduktojnë mbeturinat ushqimore, përmirësojnë mbrojtjen gjatë transportit, zgjasin jetën e raftit dhe janë ideale për stivosje.

Paketa vakumi për më shumë siguri

Paketim vakum - për ushqim, produkte mjekësore si dhe mallra industriale dhe të konsumit. Zgjate raftin e produkteve të tua.

Paketa lëkure për paraqitjen tërheqëse të produkteve

Paketat e lëkurës - paketat e lëkurës me vakum sigurojnë tërheqje në POS, si dhe një jetë më të gjatë rafti. Zbuloni se si produktet tuaja do të përfitojnë nga MultiFresh™.

Paketa tkurrjeje

Paketat MULTIVAC FormShrink® janë një alternativë me kosto efektive, e sigurt dhe e besueshme ndaj paketave konvencionale të tkurrjes.

Paketa të papërshkueshme me furra multikook™

MultiCook™ - me filmin e tij rezistent ndaj temperaturës - siguron që paketimi i produkteve tuaja të jetë i papërshkueshëm nga furra. Përdoruesi i fundit e vlerëson përgatitjen më të lehtë dhe më të volitshme të ushqimit.

Zgjidhjet e qëndrueshme të paketimit

Me MULTIVAC ju përmbushni të gjitha kërkesat për aftësinë e riciklimit dhe pakësimin e konsumit të materialeve të paketimit

PaperBoard

Pack your food products with recyclable, paper fibre-based packaging materials using MULTIVAC PaperBoard

Shërbimet MULTIVAC

Një shërbim konsultues i plotë paketimi

Inxhinierët tanë me përvojë të paketimeve, ekspertët e materialeve të paketimeve dhe teknologët ushqimorë zhvillojnë zgjidhje të personalizuara paketimi që janë të përshtatura në mënyrë të përsosur për nevojat tuaja. I besueshëm. Novatore. Dhe e qëndrueshme.KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.