Automatizimi për procedurat e paketimeve

Në kohë të reduktimit të personelit, me rritje të njëkohshme të kërkesës për produktet tuaja, kërkohet më shumë efikasitet në proceset tuaja. Megjithatë, rendimenti i procedurave tuaja të përpunimit dhe paketimit nuk duhet të ndikohet nga ndryshime të reduktuara ose të shpeshta në personelin tuaj. MULTIVAC ofron një gamë të gjerë produktesh automatizimi, duke u zgjeruar vazhdimisht për të përmbushur nevojat tuaja.Sisteme automatizimi dhe robotike për rritje pa rritur personelin

Zgjidhjet automatizimi MULTIVAC rrisin efikasitetin e procesit dhe sigurojnë rrjedhje optimale të produktit. Ato janë në dispozicion në të gjitha kategoritë e prodhimit dhe standardet e ndryshme të higjienës për sektorët e mëposhtëm: ushqim, mjekësor, farmaceutik, si dhe industri dhe mallra konsumi. Kjo përfshin zgjidhje për transportin e automatizuar, orientimin, ngarkimin, dhe konvergjentin e produkteve, paketave, dhe kutive.
Niveli më i lartë i prodhimit, saktësia dhe fleksibiliteti - garanton dizajn optimal për kërkesat tuaja të prodhimit.

Automatizimi multiVAC dhe robotikë jo vetëm që mund të përdoret për zgjidhje të reja të linjës së plotë, por gjithashtu mund të integrohet në mënyrë të paepur në linjat ekzistuese të paketimit. 

Sistemet e përcjellësve MCS

E

automatizuar e infektuar dhe e transportit për efektshmëri maksimale

Mund të mbështetesh në MCS! Sistemet e përcjellësve MULTIVAC mund të përdoren në shumë mënyra të ndryshme. Në mënyrë të sigurt, ekonomike dhe higjienike, ato automatizojnë prodhimin e produkteve dhe të tabakave për makinat e paketimit, paketimin e paketave në modulet e rrjedhës së poshtme dhe heqjen e kutive.

 • Përpunim automatik i produkteve dhe tabakave

 • Efikasiteti dhe rendimenti maksimal

 • Niveli më i lartë i efikasitetit

 • Operacion i thjeshtë, servis dhe pastrim

 • Nivel i lartë fleksibiliteti dhe besueshmërie

Robotikë

Prodhimi maksimal, saktësia dhe fleksibiliteti për detyrat tuaja të ngarkimit

Sistemet robotike MULTIVAC mund të përdoren për trajtimin automatik të produkteve, paketave, kutive ose kontejnerëve.

 • Trajtimi
 • automatik i produkteve, paketave, kutive dhe kontejnerëve
 • Efikasiteti maksimal falë sistemeve robotike inteligjente
 • Niveli më i lartë i efikasitetit
 • Operacion i thjeshtë dhe jetë e gjatë shërbimi
 • Nivel i lartë fleksibiliteti dhe besueshmërie

Ngarkuesit e rripit

Transferim slicer, rreshtim, buffering, dhe loading - një zgjidhje

Gama e sistemeve multiVAC Belt Loader është fleksibël, e kursimit të hapësirës dhe ju ofron një gamë të gjerë versionesh. Qoftë sistemet manuale ose automatike të ngarkimit të rripit nga MULTIVAC, ato janë fleksibël, modulare, dhe një lidhje e domosdoshme lidhëse midis slicerit dhe makinës së paketimit në një zgjidhje efikase linje.

 • Ngarkuesit manualë dhe automatikë të rripit sipas kërkesave

 • I
 • lehtë për t'u integruar

 • Fleksibël, modular, kursimi i hapësirës

 • Një lidhje thelbësore lidhëse midis slicer dhe makinë paketimi për efektshmëri maksimale

Sistemet e Përcjellësve MULTIVAC (MBS)

Sistemet tona konvergjente - të besueshme, efikase dhe të lehta për t'u integruar.

Ato bashkojnë prodhimin e sistemeve të paketimit me shumë pista në një pistë paketash, dhe ato përdoren për të integruar kontrolluesit në procesin e paketimit dhe për të rregulluar rrjedhat e produkteve.

 • Konvenues automatik dhe sisteme konvergjente

 • I
 • lehtë për t'u integruar

 • Bazë për integrimin e efektshëm të troleit me rrotullues në linjën e paketimit

 • Rrjedhje e lëmuar e produktit

 • Maksimumi i
 • disponueshmërisë dhe besueshmërisë

Ushqyes centrifuge MULTIVAC

Zgjidhje konvergjente optimum për produkte të drejta dhe uniforme.

MultiVAC Centrifuge Feeder është një zgjidhje konvergjuese efikase dhe e butë në produktin e papërmbajur. Kjo zgjidhje automatizimi është veçanërisht e përshtatshme për produkte të drejta dhe uniforme si salçiçet. 

 • Konvergjues automatik dhe ngarkim për produkte të drejta dhe uniforme (p.sh., salçiçe)

 • të efektshme, por edhe të butë në produkt

 • Në kombinim me përcjellësit e prirur MULTIVAC garantojnë një rrjedhje prodhimi jashtëzakonisht të përshpejtuar

 • Projekti higjienike

MPS pack stacker

MultiVAC pack stacker (MPS) stacks paketave deri në 150 mm në lartësi dhe kryen punën paraprake për ngarkimin në kuti ose kontejnerë në mënyrë efikase.

MultiVAC MPS pack stacker kombinon shumë përfitime për ju.

 • Fleksibilitet ekstrem falë një kërkese minimale për hapësirë
 • Stackimi automatik i paketave për ngarkimin pa qepje në kuti dhe kontejnerë

 • Deri në 150 paketa në minutë (në varësi të aplikimit)

 • Mund
 • të rritet ngarkesa e madhe e punës dhe efektshmëria


Kosto-efektiviteti nëpërmjet efikasitetit

Si një ofrues i integruar i zgjidhjeve me linjë dalluese dhe ekspertizë automatizimi, ne fokusohemi jo vetëm në modulet individuale dhe hapat e procesit por edhe në të gjithë linjën e përpunimit dhe paketimit për aplikimet e tyre. Integrimi i plotë i zgjidhjeve automatizimi në kontrollin e linjës siguron një proces të besueshëm me saktësi maksimale dhe riprodhueshmëri. Kjo është gjithashtu baza për dokumentimin e plotë dhe gjurmueshmërinë dhe maksimizimin e rendimentit të tyre.


Dobitë e tua me MULTIVAC

Zgjidhje individuale trajtimi për ju

Çdo proces paketimi është unik. Kështu që ne mund të analizojmë kërkesat tuaja me saktësi, qofshin ato ushqimore, farmaceutike, produkte mjekësore, apo mallra industriale apo të konsumit.

 • Individualiteti dhe integrimi i procesit - zgjidhjet tona modulare, fleksibël, dhe të shkallëzueshme automatizimi përshtaten si module në pajisjet tuaja ekzistuese.

 • Kursimi i kostos dhe avantazhi konkurrues – Ju reduktoni personelin tuaj dhe kostot e operimit, pasi detyrat përsëritëse janë të automatizuara.

 • Optimizimi i procesit – Zgjidhjet tona të trajtimit përmirësojnë kohën tuaj dhe sigurojnë një proces më të besueshëm me saktësi dhe riprodhueshmëri maksimale.

 • Dokumentacioni i paanë - Falë shtimit të mbledhjes së të dhënave, të metat mund të ndiqen dhe të ndreqen lehtësisht.

 • Kërkesat më të larta të higjienës - të përshtatshme për ushqim, mjekësore, dhe farmaceutike.

 • Gjurma minimale – mund të rregullohet në mënyrë ideale me hapësirën në dispozicion në vend.


I përshtatshëm për këta sektorë


KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.