Etiketime fleksibël për produktet tuaja

Vëmendje maksimale në pikën e shitjes – kjo është ajo që klientët tuaj presin. Si dallohen produktet tuaja për shkak të cilësisë së tyre të shkëlqyer të etiketimit. Etiketo ose printo paketat e tua në sistemet tona në mënyrë që ti integrosh plotësisht këto në linjën tënde. Dhe e gjithë kjo në nivelin më të lartë të efikasitetit.

Maksimumi i kohës së konvertimit për efektshmëri maksimale

Gama MULTIVAC e zgjidhjeve mbulon një gamë të gjerë procedurash etiketimesh dhe përshtatet pikërisht me kërkesat tuaja.
Sistemet tona të etiketimeve dhe printerët gjenerojnë rezultate të shkëlqyera në mënyrë që produktet tuaja të dallohen nga konkurrentët tuaj në pikën e shitjes. Kohët e shkurtra të konvertimit dhe një dizajn higjieno-miqësor dhe me mirëmbajtje të ulët rritin efikasitetin e sistemit tuaj. Zgjidhjet tona të etiketimit dhe të shënjimit mund të integrojnë në mënyrë të paepur linjën tuaj ekzistuese të prodhimit dhe paketimit. Ato mund të kontrollohen nëpërmjet HMI (Human Machine Interface) ose direkt nëpërmjet makinerive tona të paketimi. Në lidhje me etiketimin, ju jeni pothuajse të pavarur nga formati dhe materiali.

Duke Etiketuar në makinat e paketimit termoformues

 

 • Etiketim i filmit 
 • Etiketim i  Fimit  te sipërme dhe të poshtme
 • Printimi i drejtpërdrejtë i Etiketes së sipërme dhe te Poshtme
 • Kontrolli qendror i makinerive nëpërmjet terminalit të kontrollit HMI të makinerisë së paketimit
 • Funksioni "Zero orar"

 

Etiketime dhe shenja në tabaka

 • dhënat fleksibël të prodhimit të tilla si datat më të mira përpara dhe kodet bar
 • gjitha notat standarde të filmit
 • gamë e gjerë e proceseve të printimit
 • Integrimi pa qepje në traysealers
 • Kontrolli qendror i makinerive, falë HMI

Etiketim dhe shënja në udhëtarët e rrjedhshëm

 
 • Projektuar për udhëtarët vertikalë ose horizontalë
 • Printim me të dhëna fleksibël
 • Gamë e gjerë aplikatorësh për etiketimin
 • Funksioni "Zero orar"

Etiketime me etiketuesit e rripit të përcjellësve

 • Stand-alone ose integrimi në linjë
 • Operacion i thjeshtë i ndërfaqes së përdoruesit
 • Opsione të shumta pajisjesh
 • Një gamë e gjerë e materialeve dhe formateve të etiketave
 • Funksioni "Zero orar"

Etiketime me etiketime inline

 • Printim me të dhëna fikse dhe fleksibël
 • Gamë e gjerë aplikatorësh për etiketimin
 • Funksioni "Zero orar"

Teknika printimi

 • Plotësisht
 • i integruar në kontrollin e makinës
 • Besueshmëria dhe efikasiteti maksimal i funksionimit
 • Materiale të përshtatshme të konsumueshme
 • Ngarkim automatik i planimetrive të printimit

Kosto-efektiviteti dhe besueshmëria

Falë përvojës dhe ekspertizës sonë shumëvjeçare në fazat individuale të procesit dhe në veçanti për të gjithë procesin, ne jemi në gjendje të zbatojmë zgjidhje të përshtatura sipas kërkesave, edhe nëse kërkesat janë edhe më komplekse. Ato paraqesin një gjurmë të optimizuar linje, kosto të ulët operimi dhe fleksibilitet maksimal në aspektin e teknologjisë dhe konsumueshme. Sistemet tona janë projektuar për qëndrueshmëri dhe janë në dispozicion në një shumëllojshmëri të standardeve të higjienës. Investimi juaj është i mbrojtur me cilësi MULTIVAC.

Tema të tjera interesante

Dobitë e tua me MULTIVAC

Në këtë mënyrë ju optimizoni procedurat tuaja të etiketimeve dhe printimit

Etiketuesit cross-web multiVAC dhe printerat e drejtpërdrejtë të uebit lejojnë maksimumin e mundshëm të zgjidhjeve individuale të shënjimit. Kohët e shkurtra të konvertimit, mirëmbajtja e ulët dhe një nivel i lartë fleksibiliteti janë përfitimet që e bëjnë procesin tuaj të paketimit edhe më të efektshëm. 

 • Integrimi i plotë dhe individualizimi – arrijnë integritetin maksimal dhe lirinë e dizajnit. Ju gjithashtu mund të kontrolloni proceset tuaja në mënyrë qendrore nëpërmjet HMI.

 • Kosto-efektiviteti dhe efikasiteti – përfitoni nga dizajni i qëndrueshëm dhe i lehtë i mirëmbajtjes së etiketave tuaja të integruara.

 • Individualiteti - një përzgjedhje e shumë formateve dhe materialeve ju ofron një zgjidhje individuale me saktësi maksimale dhe riprodhueshmëri.

 • Etiketuesit cross web - etiketim i saktë në prodhim të pandërprerë forcon efikasitetin e pajisjeve tuaja. Shenja e gjurmueshmërisë të jep siguri shtesë.

 • Printerë të drejtpërdrejtë web - të gjitha notat konvencionale të filmit mund të shtypen me saktësi maksimale duke përdorur të dhënat tuaja fleksibël. MULTIVAC ju ofron zgjidhje për formate multi-rresht dhe multi-track.

Zgjidhje etiketimesh dhe shënjimi për çdo fushë aplikimi

Gama jonë e sistemeve të etiketimeve është projektuar për etiketimin e një gamë të gjerë materialesh dhe forma paketash.


KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.