Çdo aplikim dallohet me përsosmëri

Produktet e tua meritojnë trajtimin më të mirë të mundshëm. Kjo kërkon të gjitha aplikimet në përpunimin e procesit të paketimit duke punuar dorë për dore! Për të siguruar që i gjithë procesi i prodhimit dhe paketimit është i koordinuar në mënyrë të përsosur - për rezultatet e cilësisë së jashtëzakonshme. Kjo është ajo që MULTIVAC përfaqëson.Aplikime të integruara nga Grupi MULTIVAC për artizanët deri në prodhuesit e shkallës industriale

MULTIVAC ka më shumë se 60 vjet përvojë në zhvillimin dhe projektimin e makinerive dhe linjës në proceset e përpunimit dhe paketimit. Kemi fituar kuptueshmëri të thellë për numrin e madh të kërkesave individuale të klientëve tanë të shumtë në mbarë botën. Kjo përfshin prodhuesit ushqimorë, furrat e bukës, kompanitë farmaceutike dhe prodhuesit e produkteve mjekësore dhe mallrave industriale dhe të konsumit. Ata të gjithë e vënë besimin e tyre në pasurinë tonë të përvojës dhe performancën e provuar inxhinierike të MULTIVAC. Janë të garantuara aplikimet e besueshme të nivelit më të lartë teknik.

Eksploroni morinë tonë të aplikimeve me portofolin gjithëpërfshirës të zgjidhjeve të avancuara të Grupit MULTIVAC.


Aplikimet MULTIVAC

Aplikativë paketimi

MULTIVAC mund t'ju ofrojë zgjidhje primare dhe dytësore paketimi për të gjithë sektorët. MAP & EMAP, paketat e lëkurës, paketat e tkurrjes, paketat e furrës dhe shumë më tepër.

Aplikimet e etiketimeve

Gama e sistemeve etiketuese është projektuar për të shënuar dhe koduar një gamë të gjerë materialesh dhe forma paketash.

Printimi i programeve

Printo të dhënat, tekstet dhe kodet me bar direkt në rrjetën e sipërme në mënyrë të besueshme dhe fleksibël. Me kosto-efektive maksimale, një gjurmë minimale, dhe gjithmonë me efikasitet dhe saktësi të jashtëzakonshme.

Aplikimet e inspektimit

Nga zbulimi i trupave të huaj deri te kontrolli i peshës dhe kontrolli përfundimtar i paketës. Përmbushim të gjitha rregullat ligjore dhe punojmë me standardet më të larta të cilësisë.

Aplikime për përpunimin e brumit

Si një kompani MULTIVAC, FRITSCH ofron zgjidhje fleksibël të përpunimit të brumit për një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve të furrës së bukës. Dhe për çdo madhësi të prodhimit.

Aplikime të prera

Apeli në pikën e shitjes falë një prehjeje të përsosur. Zgjidhjet ndarëse MULTIVAC janë ideale për të zgjidhur një gamë të gjerë sfidash ndarëse dhe ndarëse.

Aplikimet e pjesës

Pa dhënë dhe gjithmonë shumë të saktë – për rendiment maksimal! Zgjidhjet e pjesëve TVI ofrojnë cilësi të lartë në prerja, formimin dhe porcionin.


Aplikimet MULTIVAC

Dixhitalizimi është gjithçka rreth krijimit të vlerës së shtuar

Smart Services siguron më shumë transparencë kur bëhet fjalë për rendimentin e makinerive tuaja dhe zgjidhjeve të linjës. Ato të ndihmojnë të dallosh potencialin e papërdorur dhe pikat e dobëta, në mënyrë që të reagosh në mënyrë të tillë që në një fazë të hershme. MULTIVAC do t'ju kompensojë në udhëtimin tuaj në botën dixhitale dhe ju do të përfitoni nga vlera e vërtetë e shtuar.


KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.