Linja inteligjente për produktivitet dhe sukses maksimal

Ekspertiza e linjës pasqyron pasionin tonë për zgjidhjet e bëra nga rrobaqepësja. Ne në MULTIVAC jemi të përkushtuar për të formësuar botën e paketimit të së nesërmes së bashku me klientët tanë. Do të përfitoni shumë nga një partnerhip me MULTIVAC!Zgjidhje novatore që synojnë suksesin tuaj

Si kontraktor i plotë, MULTIVAC merr përsipër përgjegjësinë e plotë të projektit për zgjidhjet e integruara të linjës për ushqime, produkte farmaceutike, produkte mjekësore, si dhe artikuj konsumi dhe industrial.

Ne kemi ekspertizën e procesit të provuar në thellësi, dekada përvojë dhe ekspertizë të gjerë në projektimin e makinës, automatizimin dhe softuerin. Është mbi këtë bazë solide që ekipet tona ndërdisiplinore të zhvillojnë zgjidhje inovative për suksesin e klientëve tanë - sot dhe nesër.

Ne mund t'ju ofrojmë zgjidhje të integruara për të gjitha sfidat tuaja të prodhimit. Secila nga linjat tona është e konfiguruar individualisht në aspektin e përpunimit, paketimit dhe gjatë gjithë rrugës deri në proceset e fundit të linjës. Për proceset në rrjedhën e sipërme dhe në rrjedhën e poshtme të procesit të paketimit, ne bashkëpunojmë me partnerët strategjikë të cilët janë gjithashtu udhëheqës në sektorët e tyre të veçantë. Kjo siguron që çdo gjë të përputhet në mënyrë të përsosur dhe gjithmonë siguron rezultate të jashtëzakonshme. Ne do të jemi të lumtur të përfshijmë gjithashtu produktet ekzistuese të palëve të treta në konceptin tuaj të linjës individuale. Zgjidhjet e linjës me cilësi të lartë të përshtatura për kërkesat tuaja dhe objektivat e prodhimit - jo mënyra tjetër e rrumbullakët.
Dobitë e tua me MULTIVAC

Fleksibël dhe i vërtetueshëm për të ardhmen

MULTIVAC do të zhvillojë zgjidhjen më efikase të linjës për produktin tuaj me përpunim dhe paketim të avancuar. 

Rritja

e efikasitetit të të gjithë procesit

 • Sinkronizimi i të gjithë përbërësve të linjës

 • Kontroll
 • i thjeshtë i të gjithë përbërësve të sistemit nëpërmjet një ndërfaqeje të vetme uniforme të përdoruesit

 • shumë fleksibilitet dhe maksimumi i kohës së operimit falë ndryshimit të thjeshtëzuar të produktit

 • Shërbim i shkëlqyer gjatë gjithë kohës dhe pastrim i lehtë për kohë minimale

Niveli më i lartë i besueshmërisë së procesit

 • Gjurmueshmëria e paketave pa fije

 • Ruajtja e të dhënave të recetave në nivel linje

 • Kualifikimi uniform i procesit

 • Kontrolli i makinës në të gjithë linjën me kontrollin e linjës MULTIVAC (MLC)

 • Me Shërbimet Smart MULTIVAC, ju mund të monitoroni dhe kontrolloni të gjithë linjën tuaj nëpërmjet një ndërfaqeje të unifikuar përdoruesi për rendimentin maksimal

Ekspertizë e bazuar në përvojën e thellë dhe zgjidhjet e provuara

 • Dizajn i ri linje për sektorin ushqimor, industritë farmaceutike dhe mjekësore si dhe prodhimet industriale dhe mallrat e konsumit

 • Automatizimi redukton normën e gabimit dhe rrit efikasitetin e zgjidhjeve tuaja të përpunimit dhe paketimit

 • Ne
 • ju mbështesim gjatë gjithë ciklit të jetës dhe ne punojmë së bashku me furnizuesit e cilësisë së lartëTema të tjera me interes


Përvoja jep vlerë të shtuar reale

Ekspertiza e linjës përfshin shumë më tepër sesa thjesht të jesh në gjendje të ofrosh makineri të përpunimit dhe paketimit me performancë të lartë. Ajo mbulon gjithashtu vendosjen e objektivave, kërkesave dhe proceseve tuaja strategjike - së bashku me ju. E gjitha ka të bëjë me zhvillimin dhe finesën e një koncepti të integruar dhe shumë të automatizuar të përpunimit dhe paketimit për produktet dhe aplikimet tuaja specifike. Vetëm me përvojë të gjerë ju mund të arrini një koncept që bashkon të gjitha proceset individuale për ju në një zgjidhje të vetme të integruar - me një fokus të qartë në maksimizimin e produktivitetit tuaj.KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.