Procedura të optimizuara dixhitale të paketimit

Zgjidhjet dixhitale nga MULTIVAC ofrojnë të dhëna në kohë reale, kontroll të saktë dhe mekanizma optimizimi për prodhimin tuaj. Mjetet efikase të ndihmës dhe mbështetjes formojnë bazën për pajisjet e orientuara në të ardhmen dhe zgjidhjet e linjës. Produktet dhe shërbimet dixhitale të MULTIVAC u ofrojnë klientëve tanë zgjidhje inovatore të monitorimit, duke kontrolluar dhe optimizuar procedurat e tyre të përpunimit dhe paketimit.Shërbime nga portofoli MULTIVAC Digital Solutions

Përdor të dhënat e makinës në mënyrë të përfitueshme

Dixhitalizimi, Interneti i Gjërave (IoT), Industria 4.0, ose fabrika e zgjuar. Kur përdorin teknologjinë moderne, kompanitë përballen me një sasi potencialisht të madhe të dhënash në procedurat e tyre të përpunimit dhe paketimit. Ata që duan të përfitojnë nga dixhitalizimi "Big Data" duhet të jenë në gjendje të nxjerrin të dhënat e tyre, t'i analizojnë ato në mënyrë efikase dhe t'i përpunojnë ato më tej.

Partner për dixhitalizimin

Që nga viti 2015 MULTIVAC ka bërë përparime të shpejta në dixhitalizim. Fokusi do të jetë në subjektin e Smart Packaging. Sot ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një gamë të gjerë mjetesh dixhitale për t'ju mbështetur në dixhitalizimin e njëpasnjëshëm të proceseve tuaja.

Ne kemi zhvilluar Portalin e Klientëve myMULTIVAC, Shërbimet Smart MULTIVAC, dhe Kontrollin e Linjës MULTIVAC për ju. Kjo do të thotë se MULTIVAC ju mundëson të bëni një hyrje të thjeshtë në epokën e Industrisë 4.0 dhe gjithashtu do t'ju ofrojë një gamë vazhdimisht në rritje të aplikacioneve inteligjente. 

Shërbime të zgjuara

Me Smart Services nga MULTIVAC, ju krijoni plug & luani transparencë, njihni potencialin dhe jeni në gjendje të përmirësoni vazhdimisht prodhimin tuaj.

Kontrolli i linjës

Kontrolli i Linjës MULTIVAC (MLC) bën të mundur që e gjithë linja MULTIVAC të operohet në mënyrë qendrore. Ajo gjithashtu lejon lidhje të thjeshta me sistemet ERP, MES, MRP, dhe PPS për proceset e prodhimit pa seamless.

Portali i klientëve myMULTIVAC

Me myMULTIVAC, ju mund të menaxhoni makineritë tuaja, të porosisni pjesë rezervë dhe materiale të konsumueshme, të shikoni gjendjen e porosive tuaja dhe të merrni informacion në lidhje me shërbimet dhe trajnimin e MULTIVAC.


Tema të tjera interesante


Dobitë e zgjidhjeve dixhitale MULTIVAC

Zgjidhje të së ardhmes për monitorim, kontroll dhe optimizim dixhital

Mbështetuni në MULTIVAC për të dixhitalizuar procedurat tuaja të përpunimit dhe paketimit. Ju rritni disponueshmërinë e makinës dhe identifikoni kostot e fshehura të prodhimit, të cilat mund t'ju eliminojnë në një mënyrë të synuar. Gjithashtu është e lehtë të vlerësohet prodhimi, disponueshmëria dhe cilësia. Nxjerr dobi nga proceset e kontrolluara nga qendra, të besueshme dhe të riprodhueshme. Forconi pozicionin tuaj të tregut – sot dhe në të ardhmen.

  • Kontrolli
  • i makinerive dhe funksionimi në të gjithë linjën

  • Lidhje
  • e thjeshtë me peizazhin e sistemit tuaj nëpërmjet OPC UA

  • Raportet
  • e analizës të gjeneruara automatikisht

  • Restaurim i lehtë dhe i besueshëm i parametrave dhe sendeve të makinës

  • Qasje
  • e drejtpërdrejtë në shërbimin tonë teknik nëse është e nevojshme


Aktivo prodhimin 4.0 me Smart Services

Me Smart Services nga MULTIVAC, ju mund të krijoni transparencë, të identifikoni potencialin, të zbatoni përmirësime dhe të zbatoni masa parandaluese.
KONTAKTI

E vetmja gjë që duhet të bësh është të kontaktosh!

Mezi presim të zhvillojmë një zgjidhje që funksionon më mirë për ju. Na kontaktoni dhe së bashku ne do të gjejmë zgjidhjen tuaj më të mirë të përpunimit ose paketimit. Mezi presim të dëgjojmë nga ju!

SHTYP

Lajme, fakte. Sfondi.

Cilat janë zhvillimet aktuale më interesante në botën e përpunimit dhe paketimit? Zhvillimet, prirjet dhe sfidat – të gjitha të bashkuara së bashku për ju. Vazhdo i informuar!

NGJARJE

Datat kryesore - kombëtare dhe ndërkombëtare

A po planifikoni vizita në panairet e ardhshme tregtare të industrisë? Këtu, ju do të gjeni se kur dhe ku ata do të jenë duke ndodhur të gjithë.

PREMTIMI YNË

PREMTIMI I PEAQ - ut SHUMËVAC

Le të arrijmë samitin së bashku! Maksimizoni rendimentin tuaj dhe minimizoni kostot e ciklit tuaj të jetës - me PREMTIMIN TONË PEAQ. PEAQ qëndron për Rendimentin, Efikasitetin, Disponueshmërinë dhe Cilësinë. Zbulo se çfarë ka në të për ty.