Sie sehen derzeit Inhalte für:

Albania / SQ

Standort ändern

Aktueller Standort

MULTIVAC Servis me pasion

Që nga këshillat fillestare e deri te realizimi i Paketes sipas imagjinates tuaj, përzgjedhja e makinerive dhe materialeve të duhura, vënia e tyre në shërbim, gjatë gjithë funksionimit të përditshëm dhe gjatë gjithë jetëgjatësisë së prodhimit të saj, është e nevojshme të sigurohet maksimumi i disponueshmërisë së makinës, në mënyrë që maksimumi i disponueshmërisë të arrihet. Për më shumë se 60 vjet kemi jetuar filozofinë tonë "Më e mira në shërbimin tuaj". Ju mund të jeni të sigurt se disponueshmëria juaj maksimale dhe produktiviteti maksimal i zgjidhjeve të paketimit MULTIVAC të instaluara janë fokusi i të gjitha veprimeve tona.MULTIVAC Servis

Jemi këtu për tju sherbyer !

Ne

ju shoqërojmë gjatë gjithë ciklit jetësor të linjës suaj të paketimit MULTIVAC. Më shumë se 1.000 specialistë janë në dispozicion për t'ju mbështetur në mbarë botën. Gama e shërbimeve në ofertë përfshin zhvillimin e zgjidhjeve të reja të paketimit, kurset e trajnimit të përdoruesve për klientin individual, si dhe mirëmbajtjen e makinerive tuaja dhe përshtatjen e linjave tuaja ekzistuese të paketimit me detyra të reja dhe kërkesat e tregut.


MULTIVAC Konsulence

Shërbim konsultimi i plotë për paketimin

Inxhinierët tanë me përvojë të paketimeve, ekspertët e materialeve dhe teknologët ushqimorë zhvillojnë zgjidhje të personalizuar paketimi, të cilat janë të përshtatura në mënyrë të përsosur sipas kërkesave tuaja.  Novatore. E qëndrueshme.

Shërbimet MULTIVAC

Këshilla për aplikimet e prera

Vendosni aplikimin tuaj në Prove prane MULTIVAC sa i perket Produkteve te Prera. Teknikët tanë me përvojë të aplikimit do të demonstrojnë produktin tuaj duke imituar kushtet tuaja të prodhimit. Duke ju siguruar njohuri të vërtetë për cilësinë që mund të arrihet me teknologjinë novatore tek Produktet e Prera .

Trainimet MULTIVAC

Stërvitje

Njohuria që të çon përpara.

Duke blerë një zgjidhje MULTIVAC, ju keni zgjedhur pajisje në të cilat cilësia, funksionaliteti dhe performanca marrin përparësi. Por, si mund të shfrytëzohet plotësisht potenciali i tyre? Si sigurohesh që ajo të shkojë në mënyrë të patëmetë? Si për një siguri optimale? Dhe si arrin nivelin më të lartë të disponimit?

Gama jonë e kurseve të trajnimit krijon kushtet optimale për ju: personelin tuaj të trajnuar mirë.

Shërbimet MULTIVAC

CustomCare

Zgjidhje të

bëra posaçërisht pas shitjes. Për Produktivitet maksimal.


Shërbimet MULTIVAC

myMULTIVAC

Qasja juaj qendrore në botën MULTIVAC